Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostatečná z matiky

Od: zoufal* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,potřebuji poradit na 2 pololetí z 8 třídy jsem dostal dostatečnou z matiky jinak mám pěkné známky jako např AJ 1,D 1 ,ČJ 3,PŘÍRODOPIS 2,Z 1,F 2, CH 3 průmerně takové známkiy mám.nyní jsem v deváté třídě žádná dostatečná mi nevychází ale skrz tu dostatečnou z 8 třídy se bojím že mě nikam nevemou.CHtěl jsem jít na počítačovou školu ale tam je podmínka že nesmím mít 4 z matematiky.myslíte že mám ještě nějaké šance na dobrou střední školu? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Ano, máte šanci na dobrou střední školu. Jen musíte zvládnout přijímací řízení a být v něm dost úspěšný. Takže hlavu vzhůru a dobře se na ty přijímačky připravte. Nic není ztraceno.

zoufal*
hodnocení

s dostatečnou uchazeče automaticky nepříjmou

zoufal*
hodnocení

mockrát děkuji za odpověď myslel jsem že už je vše ztracené.

drap*
hodnocení

0x

Určitě, popkud člověk opravdu chce, dosáhne dříve nebo později téměř všeho

dzordz*
hodnocení

0x

Se čtyřkou vás nepustí k přijímacím zkouškám nebo jak? Nebo berou kohokoli bez zkoušek, včetně lidí s trojkami?

hodnocení

0x

Myslím si, že podstatné bude vysvědčení z pololetí devítky. A tam Ti přece čtverec nehrozí.

Ta počítačová škola - nevím. Na všech školách technického rázu je matematika jedním z nejdůležitějších předmětů /chemická, strojní, elektro, stavební a nakonec i ekonomka dělá hodně s matematikou. /To si musíš rozmyslet sám, abys potom nebyl 4 roky nešťastný. Co takhle učňák s maturitou? Měl bys vzdělání a jako bonus i řemeslo. To není nikdy k zahození.

Jinak se dobře připrav na přijímačky, ať uspěješ. ale kvůli matice nezanedbávej zase ostatní předměty. Uvidíš, zvládneš to! *placni* Jaga.

petapeta*
Přijímačky...? Dnes naprostá většina škol přijímačky nedělá a přijímá podle výsledků na základní škole.
Příklad kritérií pro přijetí:

• 1. kritérium: průměrná hodnota z průměrného prospěchu žáka na vysvědčení v 1. pol. 8. třídy, v 2. pol. 8. třídy a 1. pol. 9. třídy ZŠ zaokrouhlená na 2 desetinná místa (Příklad: 1,21 + 1,36 + 1,58 = 4,15 - průměr = 4,15 : 3 = 1,38)

V případě, že uchazeči dosáhnou stejné průměrné hodnoty a umístí se společně na posledním přijímaném místě, rozhodne o výsledném pořadí kritérium č. 2

• 2. kritérium: účast a úspěchy v soutěžích, známka z matematiky a českého jazyka na uvedených vysvědčeních, změněná pracovní schopnost

• 3. kritérium: uchazeč, který byl klasifikován na uvedených vysvědčeních známkou dostatečnou (4), nebude přijat

zoufal*
hodnocení

na učňák bych šel ale já nikdy nebyl na manuální práci.nechci být zase celé 4 roky a zbytek života nešťastný že jsem nemohl dělat to co jsem chtěl.chápu že si za to můžu sám ale hlavní roli v tým hraje i přísná učitelka na doučování jsem pravidelně chodil ale k ničemu mi to nebylo.neefektivně se učím a nemám dobrou pamět takže když mi někdo něco složitějšího vysvětlí rázem zaomenu jak se to dělá

zoufal*
hodnocení

díky za podporu vážně si toho moc vážím jací tady jste.všem moc děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]