Nejste přihlášen/a.
Ahoj,potřebuji poradit na 2 pololetí z 8 třídy jsem dostal dostatečnou z matiky jinak mám pěkné známky jako např AJ 1,D 1 ,ČJ 3,PŘÍRODOPIS 2,Z 1,F 2, CH 3 průmerně takové známkiy mám.nyní jsem v deváté třídě žádná dostatečná mi nevychází ale skrz tu dostatečnou z 8 třídy se bojím že mě nikam nevemou.CHtěl jsem jít na počítačovou školu ale tam je podmínka že nesmím mít 4 z matematiky.myslíte že mám ještě nějaké šance na dobrou střední školu? Děkuji
Myslím si, že podstatné bude vysvědčení z pololetí devítky. A tam Ti přece čtverec nehrozí.
Ta počítačová škola - nevím. Na všech školách technického rázu je matematika jedním z nejdůležitějších předmětů /chemická, strojní, elektro, stavební a nakonec i ekonomka dělá hodně s matematikou. /To si musíš rozmyslet sám, abys potom nebyl 4 roky nešťastný. Co takhle učňák s maturitou? Měl bys vzdělání a jako bonus i řemeslo. To není nikdy k zahození.
Jinak se dobře připrav na přijímačky, ať uspěješ. ale kvůli matice nezanedbávej zase ostatní předměty. Uvidíš, zvládneš to! Jaga.
na učňák bych šel ale já nikdy nebyl na manuální práci.nechci být zase celé 4 roky a zbytek života nešťastný že jsem nemohl dělat to co jsem chtěl.chápu že si za to můžu sám ale hlavní roli v tým hraje i přísná učitelka na doučování jsem pravidelně chodil ale k ničemu mi to nebylo.neefektivně se učím a nemám dobrou pamět takže když mi někdo něco složitějšího vysvětlí rázem zaomenu jak se to dělá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.