Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola sešitů vs chybějící úkol

Od: lord494* odpovědí: 10 změna:

Co mam dělat když učitelka kontroluje sešity a já nemám dopsané slovýčka co mám dělat. Poraďte pls.

Dík

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

A byl by veliký problém ta slovíčka si do sešitu dopsat?

lord494*
hodnocení

Jo je jich přes 300

dzordz*

Jedno slovíčko na řádek do A5 sešitu, to máte přesně sedm a půl dvoustrany, za slabou hodinku s tím budete hotový, pravděpodobně i dřív.

Jooo to kdybyste se je měl ještě všechna naučit a nikdy v životě žádné z nich neviděl, pak by to bylo na celé odpoledne a večer, ale takhle ..

martinaa*
hodnocení

2x

Promin, ale jsem zvykla psat nazory narovinu. Slovicka se ti jednoduse psat nechce, jinak by ses neflakal u PC, ale dopisoval. A kdyz ty sam nemas zajem, tezko radit.

tlapka*
hodnocení

0x

Tam toho moc nenaděláš, pokud si je teda nedopíšeš. Nebo zkusit fintu s tím, že si zakládáš nový sešit (od určitě lekce), ale to ho bude chtít taky vidět. Nejvyšší čas si sednout a začít psát. ;)

doplněno 22.11.11 15:05:

Ono se to nakupí, když to člověk nedělá po částech...

dzordz*
hodnocení

0x

Třeba si ta slovýčka dopsat?

sargo*
hodnocení

0x

Omluvit se, pokud je co, pak vysvětlit, a přislíbit nápravu. ;)

jaroslaw
hodnocení

0x

Co se takhle naučit alespoň pravopis?*bzum*

silence*
hodnocení

0x

od někoho je opsat

lidus*
hodnocení

0x

Pokud je umíš tak to není až takový problém ale každopádně dopsat. Už teď sedíš u PC a nemáš co dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]