Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laboratorní škola - chemie

Od: moninka odpovědí: 2 změna:

Jsem sluchově postižená, ráda bych šla studovat, paní učitelka mi radila že bych měla jít na laborku, potom na vysokou školu na výzkum. Z chemii mi vychází 1, jsem v osmé třídě. Myslíte že bych na to měla? Nebo máte lepší návrhy, na jakou školy bych mohla jít? (hlavně aby ta škola byla i pro sluchově postižené). Nevíte, jaký je plat na výzkumu? (myslím jako s těma zkumavkama,atd..). Díky všem za odpovědi ;).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

Nevím, zda na to máš. Jedna známka nestačí k posouzení. Ale jestli máš dobré známky a chemie Tě baví, tak dotoho. Nevím co Tě jinak baví.

Jaký je plat ve výzkumu, promin, ale to nevím. A učit sluchově postižené nechceš? Zeptej se učitelky, jaké jsou možnosti, bude určitě vědět.

jabraka*
hodnocení

0x

Platy ve výzkumných pracovištích nejsou nic moc.Spíše je odměna soustředěna do cílových premií výzkumných úkolů.Ty mohou po obhajobě úkolu dosáhnout až 20% ročního platu.Ale to přichází v úvahu až u pracovníků graduovaných.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]