Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriály pro cvičení angličtiny

Od: tecr* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, sháním nějaké seriály, které by mi pomohly s angličtinou. Jsem zhruba na úrovni A2. K seriálům bych uvítala anglické titulky (,pokud možno už nahrané, abych je nemusela dál shánět).

Víte o něčem? Prosím i z odkazy. ;)

Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odkaz nemám, ale přesto..
Co třeba Simpsonovi? Zná je snad každý a většinou zde ani nic moc těžkého neuslyšíte ;)
upnikol

Simpsnovi bych nedoporučovala-jsou podle mě moc složité, je tam takový ten jakoby přízvuk nevím jak to popsat, lepší je podle mne HIMYM

luke237
Taky bych nedoporucoval kreslene serialy namluvene predstiranymi hlasy a falesnymi prizvuky.

HIMYM (How I Met Your Mother) neni zrovna moje parketa (nevenoval jsem tomu ten nezbytny cas, aby se clovek dostal do deje a ztotoznil se s postavami).

Dnes je take popularni The Big Bang Theory, ale serialu se uvedene kazdou novou sezonu v americkych televizich nekolik, par jich prezije do nove sezony, par se jich stane kultovnimi pro siroke vrstvy divaky (Cheers, Frasier, Friends, Seinfeld, ...) a jsou v televizi po mnoho sezon. Nekdo ma zase radeji to nekonecne drama z lekarskeho prostredi, nekdo zase serialu typu Law & Order. Hlavne si vyber neco, co te bude bavit sledovat. Nesleduj to jen kvuli anglictine. Kdyz te ten dej nezaujme, tak u toho nevydrzis a ve vysledku se nic nenaucis.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Krásný, až pohádkový seriál je Merlin. Na ulož.to je spousta dílů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]