Nejste přihlášen/a.
dobrý den líbí se mi holka od nás ze třídy ale nevím jak jí to říct je to takový malý blázínek ale v duši má romantiku má ráda školu ale já ne pro mě je ta holka anděl je mi 9 a jí taky prosíím poradte mi
Řekni jí, že jí to sluší, na to holčiny slyší vždycky a podle toho i pochopí, že se ti líbí. Můžeš jí říct i to, že k vůli ní rád chodíš do školy, protože se těšíš, až jí zase uvidíš. A pak nech mluvit také jí, protože umět naslouchat druhému, je moc důležité a holky to oceňují v každém věku, když je druhý nechá vypovídat se. A možná, že k vůli ní začneš mít i ty tu školu rád.
V devíti letech myslet na holky? no, všeobecně se jí zeptat jestli s tebou půjde na procházku, trochu jí polichotit, bavit se s ní hezky a uvidíš jak se na tebe bude tvářit. Osobně si ale myslím že 9 let je prostě šíííleně brzo, já si v devíti nedokázal holku představit jako jiného než kamarádku a nebyl k tomu důvod
Ahoj, holoubku, buď si z nás tady děláš legraci, nebo nejsem normální babka. Víš proč? Mám 12 letého vnuka, který se mi dokáže svěřit se vším. I s tím, co rodičům neřekne. A s podobným problémem jsem se u něj nikdy nesetkala. Řešíme příklady z matiky, dopisujeme si azbukou /ta mu tedy, lumpovi, moc nejde, zato já ji v sobě mám zakořeněnou asi 45 let/. Občas dlouze debatujeme o parních lokomotivách, to je koníček nás obou.
Myslím si, že na devítileté anděly máš ještě dost času. Možná tak, až budete o 100 % starší. Zatím se věnuj škole a učení a snaž si své mládí udržet co nejdéle. Až jej ztratíš, už nikdy se Ti nevrátí. A tak nikam nespěchej a neměj strach, ona ta láska si tě také jednou najde, jako si našla ty ostatní před Tebou. Počkej tak 10 let a uvidíš. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.