Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipn na nástavbu na 2-3 roky dálkově?

Od: nochiola* odpovědí: 3 změna:
Potrebovala bych poradit zda neznáte nějaké školy kde se dá udělat nástavba a HLAVNĚ! studovat dálkově a max.na 2-3 roky. Jsem vyučená cukrářka(takže i nějakou v tomhle nebo příbuzném oboru) a chci mít maturu abych mohla jít pak na vejšku. Díky moc moc moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

0x

soups.cz/...

Určitě to lze, např. výše uvedené, záleží, odkud jste.

lm®
hodnocení

0x

Určitě to lze.Já jsem vyučená kuchařka a studovala jsem dálkově nástavbu ekonomického směru.V Plzni,dva roky,zakončení maturitou.Je to však již mnoho let,nicméně si myslím,že v tomhle směru jsou určitě stejné možnosti,ne-li lepší.

krupilka
hodnocení

0x

Ahoj dálková nástavba se tento rok bude otvírat v Rychnově nad Kněžnou a to podnikatelská a nějaká pro kluky a taky v Nové Pace.Ale tam nevim jaka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]