Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..mám problém,chtěla jsem se zeptat,jak dodělat maturitu,nebo spíše na jaké škole? Mám dodělaný třetí ročník na gymnáziu,bohužel ve čvtrém jsem přerušila a maturitu nedoděla,nyní bohužel nemůžu nastoupit na denní studium a na stejnou školu taky ne. Neznáte nějaký zpusob či školu,kde by mě nechali dodělat poslední ročník dálkově? Děkuji.
"sara19", záleží, jak dlouho je studium přerušené. Pokud jen dva roky, mohla byste mít ten individuální plán. Nevím, zda jsou gymnázia s dálkovým studiem, ale na jiné odborné střední škole to nepůjde. Gymnázium je střední všeobecné vzdělání, ostatní střední školy mají určitou odbornost, tam to nepůjde, jedině snad na tři roky dálkově, pokud na to některá stř. odb. škola přistoupí. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.