Nejste přihlášen/a.
ahoj.. neměli byste pro mě prosím nějakou radu kam po maturitě.. chtěla bych jít ještě někam dál do školy ale rozhodně ne na výšku to by se mi nechtělo tak moc horlivě učit no a strašně bych chtěla jít na školu zaměřenou na informatiku a prostě počítače.. ale nevím jestli taková nějaká je... původně jsem chtěla jít už do práce ale bojím se že mi maturita v budoucnu nebude stačit.. děkuji za všechny rady
Řeknu to upřímně a stručně. V tomto státě se vyplatí studovat, je to asi jediné, protože v práci tě nic dobrého nečeká. Nevím odkud jsi, ale s maturitou díru do světa neuděláš a pokud nemáš praxi, tak to bude problém a budeš dělat za pakatel. Já sám studuji VŠ Informatiku v Třebíči a jsem spokojen. Rozhodně jdi dále na školu, pokud nejsi vyloženě lenošná, tak se chvíli snaž a pak budeš mít na celý život pokoj..
Hodně štěstí..
P.S.: počítače jsou dobrá volba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.