Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jít či nejít do školy?

Od: janest odpovědí: 3 změna:
Ahoj,mám celkem špatný pocit ze školy. Chodím na VŠ, cca 1-2x týdně, povinnou docházku splňuji, nechodím na přednášky uspávačů hadů. Na příští týden vychází jen jeden den jít do školy a to zítra... a já furt nevím, není to nic důležitýho, nechce se mi tam kvůli jedný hodině a zase si říkám, to už tam nemusím lézt vůbec...když to takhle flákám, nemám koupený metro, takže bych ho koupila až příští týden a ušetřila týden metra, tudíž bych před Vánocemi již nemusela dokupovat a musím dodělat 13 zápočtovek a 3 kapitoli bakalářky do 1. prosince, kdy odlétám do UK... nevím, jak se rozhodnout zda zítra jít či nikoliv...mám blbý pocit, že to flákám a co ze mě bude, když tam chodím tak málo, ale zase jedu na červený diplom, ale třeba se jen vymlouvám, jak zítra budu dřít na pracích a pak nenapíšu ani řádek...prostě nevím, jaký na to máte názor?Jo, to hlavní..dojíždím a cesta mi zabere 4-5hodin

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Já bych tento týden asi nešel. Jen kvůli dnešku bych nešel.

doplněno 07.11.11 00:14:

Jj, za málo. Já bych raději psal ty práce. Jinak 4-5 hodin cesty je docela dost.

janest
hodnocení

Děkuji za radu..

omlouvám se za hrubky - kapitoly, proboha, jsem už hodně unavená, když píšu takové k*k*tiny...

tool
hodnocení

0x

Já jsem tom podobně. Abych splňoval povinné záležitosti - musím tam jít v pondělí, ve středu a občas v pátek. Někdy to i zkrátím a mám z toho taky hodně špatný pocit. V mém případě to pak dopadá i tak jako v mé otázce "absence v TV na VŠ. Minulý týden jsem přijel do Prahy v pondělí ráno a ač jsem tam měl zůstat, tak jsem jel večer domů. Říkám si, že zbytečně platím kolej, metro,... a tak. Je to divný. Myslím si, že kdybych chodil do práce na plný úvazek, tak bych měl ze sebe alespoň o 70 % lepší pocit. Vstávám za 4 hodiny a 15 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak nejít do školy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]