Nejste přihlášen/a.
1. Co víte o Hippokratově přísaze a jaký má dnes význam?
2. Proč považujeme řeckou medicínu za základ moderního lékařství?
3. Uveďte některé etické zásady charakteristické pro starověkou medicínu.
Prosím moc o pomoc při zodpovězení otázek. Děkuju :*.
Vy nechcete pomoci, vy chcete, abychom za vás udělali úkol! Ale prosím, pomohu vám :
1. Vím o ní dost a umím ji česky, anglicky i řecky. Význam má dnes jiný než v minulosti.
2. A my považujeme řeckou medicínu za základ moderního lékařství? Co jiné starověké nebo středověké kultury?
3. Viz Hippokratova přísaha.
Pomohla jsem? Asi moc ne, že? Ale dohodněme se - zkuste se nad otázkami zamyslet sama, napište, na co jste přišla a my vám pak pomůžeme s doplněním nebo vás inspirujeme k dalším úvahám.
Já jsem si samozřejmě na otázky zodpověděla, ale nejsem si jistá, zda správně. Úkol mám už vypracovaný, chtěla jsem jen názor někoho dalšího.
doplněno 06.11.11 14:27:Co víte o Hippokratově přísaze a jaký má podle Vás dnes význam?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.