Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projekt na celou hodinu - o čem mluvit

Od: lukasrytir odpovědí: 2 změna:

Ahoj, o občanské výchově máme mít projekt - připravit si povídání. Jelikož jsem minulou hodinu projekt neudělal tak jsem se domluvil u vyučující že budu mít přiští hodinu. Ale místo 20ti minut jsem vyfasoval celou hodinu (45 minut)! A já vůbec nevím o čem mluvit, nejlepší by bylo kdyby v tom byla nějaká herní ukázka. Napadlo mě o playstationu ale ten by nešel zapojit na projektor - neptejte se proč, prostě to nejde..:D

Nevěděli by jste o něčem zajímavém o čem by se dalo mluvit celých 45 minut?...děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

Ideální v takovém případě je, kdybys ostatní nějak zapojil - aby museli něco skládat, vytvářet, dodělávat, co jim přineseš... tím se dá zabít docela dost času - ovšem přiměřeně, aby to nebylo nápadné :-D Ale bez bližšího zadání mě moc nenapadá, co konkrétního by to mohlo být. Mluvit 45 min se asi jen tak nezadaří, alespoň si tam připrav diskusi, otázky publiku nebo něco podobného :)

radarbrdy*
hodnocení

0x

Tak mluv o tom co tě baví. Někdo rozumí včelám, tak mluví o včelách. Kdo rozumí fotbalu, tak mluví o fotbalu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]