Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepovedený přestup - chci se vrátit zpět

Od: bennik odpovědí: 2 změna:

Ahoj, přestoupila jsem z liberecké OA na středni EOA, ale chtěla bych se vrátit zpět ptž to tam nezvládám...Je to blbé se vratit...Jaké vyjádření dát ředitelce aby mě vzali zpět? Děkuji za odpověď...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Jaký byl důvod odchodu ze školy?Říct prostě pravdu by nešlo?Prostě,že jste neodhadla správně jestli to zvládnete,přecenila jste síly...

Ale zvažte dobře než to uděláte.Já jsem se vrátila do zaměstnání a bylo to hodně špatné rozhodnutí,ono totiž když už si člověk jednou odůvodní proč jde pryč ,zůstane to v něm.Ale třeba to vy máte jinak.

nochiola*
Já osobně jsem ve druháku chtěla skončit naštěstí mě přátelé přemluvili a neudělala jsem to. Ted jsem ráda, že tu školu mám. Já a škola nešla nikdy dohromady:)ted když dva roky chodim do prace uvazuji, že se vrátím do školy a udělám si vejšku.Já!Člověk který nenáviděl školu, časem to člověk vidí jinak.
Má sestra přestoupila do jiné školy no a nakonec přesně jako Vy se vrátila zpátky do původní školy.Vzali ji zpět. Akorát sestra byla blbá a nedodělala ani učnák. Ted má základku. Je to jen o tom vydržet at už na nové či staré škole. Všechno se dá zvládout jen se musí sám člověk nad sebou zamyslet jestli není třeba moic líný a nechce se mu jen učit a když to nejde no tak musím zabrat víc. Hodně štěstí. At se rozhodnete jak chcete určitě na nějaký vydržte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]