Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi, prosím, sestavit projekt (jakékoliv téma, nějaký problém vyřešit projektem s možností dotací)- práce do školy, ve wordu
Podívejte se na tyto stránky: crr.cz/...
Jednak tam je v přehledu seznam programů a dotací a co je potřeba udělat pro jejich získání. Samozřejmě do školy to bude v jednodušší formě. Ale jistě nebude na škodu vložit tam i odkazy na platnou legislativu. Docela vhodné téma by byl Program na obnovu venkova - tam si můžete pěkně vymýšlet. Dál už to nechám na vás - určitě to zvládnete. Ještě bych doporučila vyhledat si Vesnici roku - tam by se daly také nějaké informace získat.
Rozvoj nebo obnova venkova není špatný tip. Program rozvoje venkova má na starost Státní zemědělský intervenční fond (SZIF). Díval jsme se na jejich stránky, ale nějakou "kuchařku"na zpracování projektu jsem bohužel nenašel. Náležitosti projektu jsem však objevil na "Zelená úsporám":
Možná vám to pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.