Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na čtvrtek si máme vymyslet vypravování podle příběhu, zkoušel jsem něco vymyslet a potom to nedávalo smysl.
Je možné, že by mi s tím někdo pomohl? i s pravopisem v textu. Káždé odpovědi si budu velice vážit, znovu děkuji.
Příběh:
Každoročně zmizí ze zemského povrchu velké množství lidí beze stop. Někteří se po čase vrátí zpátky na Zemi. Mnohým z nich po vesmírné cestě scházejí tělesné orgány. Neznámo kam se občas ztratí i stádo dobytka.To se už zpravidla nikdy nevrátí svému majitely. Předpokládáme, že příslušníci jiných civilizací používají lidí, zvířat i jejich orgánů k výskumu. Stal jsem se předmětem zámu mimozemšťanů před více než deseti lety. Jako každý rok jsem odjel na zimní dovolenou do své horské chalupy v Jizerských horách. Vzbudím se o půlnoci. Jekot vichru! Praskot stromů! Pokouším se rozsvítit. Marně! Nejde proud. Chci vstát z postele. Neviditelná síla mě drží. Nepouští. Náhle zalévá celou místnost modravá záře. Sílí ... ( tady mám začít vypravovat )
Sílí vítr, již je z něho skoro uragán. Modré světlo doslova oslepuje, nevím co se dějě, jsem hrozně zmatený. Ozve se hrozná rána, zvednu hlavu ke stropu, ale ten je pryč spolu se střechou. Házím sebou v posteli, ale nejde mi zvednout. Jako by mě k ní připoutala nějaká neviditelná síla. Tam kde bylo jen modré světlo se začíná rýsovat nějaký disk, může mít tak 50 metrů v průměru. Snad mám nějaké halucinace, říkám si. Z toho hrozného hluku a větru se mi náhle udělá špatně a já omdlívám. Když jsem opět přišel k sobě, ležel jsem ve své posteli. Celý můj pokoj byl úplně zdemolován a já si uvědomil, že mě bolí celé tělo. Na pažích, nohách i krku jsem měl drobné modřinky od nějakých vpichů. Celé tělo jsem měl pokryté zvláštně zapáchající hmotou. Připadalo mi, že jsem musel ztratit vědomí jen tak na 10 minut. Ale když jsem se podíval na hodiny, ukazovaly 11 hodin. Venku je tma jako v pytli, zřejmě je hluboká noc. Ten den jsem měl dost pracovních povinností, proto jsem šel do postele až ve tři hodiny ráno ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.