Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kroužky pro děti

Od: bystinkaa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám takový problém.Sháním nějaký zájmový kroužek pro dcerku(5let) v Lounech.Může to být zpět,výtvarka nebo něco podobného.Nevíte někdo o něčem takovém?At hledám jak hledám nedaří se mi nic najít.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mš Louny,ul.V Domcích 2427,a zájmové kroužky jsou bezúplatné.Na škole pracuje 5 kroužků-výtvarný,ekologický,hudební,taneční,grafomotorický.Tel.spoj.415654089,email:msvdomcich@cbox.cz ;)

ter*

Myslím že pro tvou dceru bude nejlepší kroužek hudební, jelikož slečnám je hudba velmi blízká a když tvá dcera miluje zpívání a velmi ráda zpívá karaoke, tak by to bylo nejlepší řešení... *uspech*

ter:vždyť jsem ten odkaz již napsala,příště lépe čti*bzum*

bystinkaa*
hodnocení

Jaký odkaz?Já to čtu až ted

bystinkaa*
hodnocení

Moc děkuji za odpověd:)

ter*

wamp: Já vím, že tam ten odkaz je, jen jsem myslela, že sestře poradím nejlépe, co je pro mou neteř nejlepší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]