Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat výměnný pobyt

Od: topi* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

jsem studentem prvního ročníku na gymnáziu a chtěl bych se zúčastnit nějakého výměnného pobytu v anglicky mluvící zemi. Chtěl bych tam jet někdy ve školním roce abych tam mohl chodit do školy a zlepšit si tak angličtinu. Mohli by jste mi prosím potadit kde se takovéhle studijní výměny dají sehnat? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, pokud ano mohli by jste mi prosím napsat jak to asi probíhá, a jestli se to vyplatí? A ještě bych se chtěl zeptat, kolik to může asi tak stát? Předem všem děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

Napiš email na tuto adresu: studium@studentagency.cz , tam ti všechno vysvětlí a doporučí. A kam? Nejlepší je Oxford , tam se naučíš tu pravou" Oxfordskou angličtinu". Poznáš kupu studentů, ze všech zemí i z Čech. Potom je prý dobrá i Cambridge. Ono je jich hodně, záleží jestli chceš být ve větším městě, nebo raději někde v menším. A vyber si výměnný pobyt v rodině, není to tak drahé, jako kdybys bydlel na školních kolejích. Všechno ti v emailu dají vědět, odpoví ti na každou otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]