Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CVUT-status studenta

Od: kerstyn* odpovědí: 5 změna:

ahoj,chtela bych se zeptat nekoho kdo studuje na CVUT v Praze.

Prihlasila jsem se v zari na CVUT,podepsala tam nejaky papiry a kdyz jsem dostala papir o prijeti myslela jsem si,ze hned mam status studenta. Pak byl povinny tyden,na kterem jsem nebyla . CHtela bych sem se zeptat,zda me kvuli tomu povinnemu tydnu vyhodili,nebo jestli mam stale do ted status studenta,cekam az me vyhodi,coz by melo byt asi v lednu,nebo v pulce ledna...na skole jsem nebyla ani jeden den

nemam udelanou schranku doma,tak ani nevim,jestlii mi prisel od nich dopis...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

Proč byste měla mít status studenta, když vůbec nestudujete. V každém případě se na veškeré nejasnosti kolem Vašeho studia informujte na studijním oddělení zmiňované školy.

luke237
Na nekterych fakultach se dela prvni vyhodnoceni studia studenta az po prvnim semestru nebo dokonce az po prvnim roce studia.
Vim, ze nektere fakulty prave kvuli studentum-prvakum, kteri jsou jen zapsani a vyuky se aktivne nezucastnuji, uvazovali o tom, ze budou delat prubezne vyhodnocovani uz v prubehu prvniho semetru, ale nevim, jak to nakonec dopadlo. Problemem bylo, ze ucast na prednaskach je nepovinna a tak by se to dalo kontrolovat jen dochazkou na cviceni/laboratore, kde se ale neoveruje totoznost napr. predlozenim studijniho vykazu (indexu).

luke237
hodnocení

0x
Neziskava clovek statut studenta imatrikulaci? Co za papir jsi tam podepsala? Mas index?
Vis kolik takovych lidi jako jsi ty, tam je? Kazdy jde na CVUT, protoze berou kazdeho, pak ziskava statut studenta a jeste pripadne kolej v Praze. *cert* Pak se ani nejde divit, ze po prvnim semestru nebo roce vylejou polovinu lidi.

luke237
hodnocení

0x
Na jakou fakultu jsi se zapsala?
kerstyn*
hodnocení

na jaderku...mam index mam papir o prijeti,ale chtela bych se zeptat,kdyz sem nebyla na tom povinnem privnim tydnu,jestli jsem jeste student,protoze vim,ze vyhazuji tedkon,po zkouskovem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]