Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Ve škole má jeden kluk průhledné taháky z izolepy kterou pak nalepí na průhlednou tužku takže je to naprosto geniální schovka taháku. Ale něajak nechce prozradit jak to dělá. Zkoušel jsme po vytisknutí okamžitě nalepit na vytisknutý text izolepu a celé to pak nechat odmočit, ale papír šel dolů i s textem, poté mě napadla nějaká fólie- ale s laserem by se to přece zkroutilo a inkoustovka to rozmaže. Nemáte nějaké vysvětlení jak n ato? Díky.
Dají se koupit potiskovatelné průhledné folie, dokonce i samolepící. Sám je mám doma, tisknu si na tom různé popisky na modely a pod. Teď nevím přesně značku, kupoval jsem to v nějakých kancelářských potřebách, je to do laseru i inkjetu.
Až
co kdyby jsi zkusil takhle: určitě už jsi něco polepoval samolepící tapetou. ta je přilepená na zvláštním papíru, který se dá dobře odlepit nebo z tapety stáhnout...
tak na ten papír zkus nalepit tu průsvitnou lepící pásku, potisknout v tiskárně a po zaschnutí tisku podle potřeby stáhnout z toho mastného papíru...
nemáš za co...
doplněno 18.10.11 20:09:zapomněl jsem: a dej vědět, když to půjde!
Inspirace to určitě byla ale napadlo mě ještě něco úplně jiného, víte jak se prodávají ty drahé časopisy s takovou to lesklou a hladkou obálkou? Nechat 1 minutu zaschnout, dát na to izolepu, malinko přitlačit ale tak aby se to nerozpilo, dát to někam pod teplo- radiátor ( já použil lampičku na stole) nechat to tak +- 30 minut a pak opatrně stáhnout a tahák je na světě. A navíc-ten papír z toho časopisu se dá alpou utřít takže vydrží dlouho. Díky všem
Toto jsme četl pravě. cituji- (v případě použití tiskárny doporučuji tisknutelnou izolepu, obyčejná buď tiskárnu zničí nebo se tisk hned rozmaže, Ale on to má jako normálně vytisklý text, musí to tisknout na nějaký papír který pak izolepa nestrhne
co tkhle se jej zeptat jak na to šel? Vím že to není technické řešení tvého dotazu, ale já bych šel přímo ke zdroji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.