Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.
Studuju 1.ročník VOŠZ na denním studiu, ale jelikož bych rád pracoval v nemocnici, protože mám vystudovanou střední zdravotnickou, a nesešla se u nás zrovna parta lidí, která by byla do studia zapálená jako já, což je v tomhle oboru potřeba, napadlo mě, že bych mohl požádat po skončení zimního semestru o přejití na kombinované studium, které moje škola nabízí. Sice by se mi to prodloužilo ze tří na tři a půl roku, ale byl bych asi spokojenější. Proto bych se Vás chtěl zeptat na Vaše názory a Vaše zkušenosti a co všechno je k tomu zapotřebí, protože jít si to zjišťovat do přímo na vedení školy a pak zjistit, že to nejde, není ideální...
Díky moc za odpovědi a hezký den všem!
Ahoj, tak já myslim, že by to problém bejt neměl. Od nás přešla jedna holka opačně z kombinovanýho na denní a řikala, že oni jsou hrozně pozadu. Takže v tvym případě budeš napřed v učivu a nevidím důvod proč by to nešlo. Určitě zajdi na studijní a zeptej se (záleží samozřejmě individuálně na každý škole jestli to umožňuje nebo ne). Možná to bude chtít další přihlášku nebo tak něco, ale podle mě pokud je vedení školy vstřícné pak se dá udělat všechno..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.