Nejste přihlášen/a.
Tentokrát nejde ani tak o rady jako spíše o pomoc, jsem ve třeťáku na gymplu a moc bych si potom přála jít na zubařinu do Olomouce, je to už dlouho můj sen, ale mám strach, že v tak velké konkurenci neobstojím, je to opravdu ubíjející a i vyčerpávající, proto s tím už chci něco dělat, ráda bych získala rady ("nakonec se ty rady objevily") jak se připravovat, nějaké typy na co se zaměřit na co se vykašlat a tak Najde se tu nějaký budoucí zubař nebo někdo kdo zná člověka, který má kamaráda, který potkal někoho, kdo zná nějakého chlapíka, který má známého zubaře? :D :D :D
Z doktorské rodiny nejsem ani sám nejsem doktor. Ale chtěl bych Vás povzbudit, abyste do toho šla, je to práce velice perspektivní. Navíc s výbornou perspektivou, že budete v dohledné době vlastní paní, což o sobě může říct jen velice málo pracovníků.
Ohledně školy si myslím, že medicína je nejtěžší škola a jedním slovem peklo. Nestudoval jsem tam, ale dobře si pamatuju, jak jsem i uprostřed semestru, když my jsme se flákali, tak medici se pořád a pořád něco nazpaměť biflovali, v tramvaji, doma, všude. Osobně si myslím, že na medicínu neplatí triky, kromě zapomenout na život a zařezávat. Je asi zbytečné si namlouvat cokoliv jiného, ale je lepší se téhle pravdě podívat přímo do očí.
Z toho bych si udělal závěr, že Vám pomůže cokoliv, co Vám pomáhá držet silnou sebekázeň, protože ji budete potřebovat.
Věřte mi, že toho jediného se nebojím a těším se na ten odpočinek tam jestli to zvládnu, protože vzhledem k tomu, že se teď snažím dostat na průměr, tak ta sebekázeň je nutná víc než dost. Náročný gympl, ale jestli se to povede, budu šťastná jako nikdy, budu vědět, že všechno sebezapření stálo za to Nemám strach z té školy (tedy zatím, možná to přijde), ale z přijetí.
Ty se snažíš ve třeťáku na gymplu dostat na průměr ,takže jsi zatím v lepším případě čtyřkař. Když si vzpomenu, že kdysi i jedničkáři měli co dělat s následným zvládnutím studia medicíny, a čtyřkaři se tam vůbec neměli šanci dostat, přeji ti Karasová, hodně štěstí a upřímnou soustrast našemu školství , zdravotnictví a nám všem v téhle zemi .
:D A ty jsi ze základky nebo rovnou školka? NA průměr na zubařinu do Olomouce se dostaneš max se samýma jedničkama chlapče, takže se sklidni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.