Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhazov ze školy...pokračováni

Od: pajinaa odpovědí: 5 změna:

Všem mnohokrát děkuji za odpovědi a skutečně skvělé rady! :) Bohužel v tomto státě je asi možné všechno (alespoň u "nás"bilých..) Ráno jsme jeli se synem do školy. Ředitel je celý týden mimo republiku a mě už jen dali do ruky veškeré papiry s ukončenim studia! Vše již odeslali, na zdravotni pojišťovnu,atd. Žádné odvoláni! Prostě smůla! Toto je naše školstvi! Se slzami jsme pak jeli na jiné školy prosit o přijeti alespoň na jiný obor. Bohužel tento týden maji ředitelé škol všichni nějaké školeni mimo republiku, takže jsme podali žádosti a musime počkat do pondělka. Následně jsme šli na pracovni úřad... Jedna velmi ochotná pani - zástupkyně ředitele mi ještě poradila dát dohromady dopis panu řediteli oné školy..s žádosti o prouzkoumáni celé té věci. Dopis pošlu, ale po jednáni a přistupu této školy (SOU a SOŠ Trutnov) nechci mit s nimi už nic společného! Tak takto se vychovává mladá generace a udává se jim směr -bohužel dolů-kterým maji kráčet! Co takový 17-ti letý kluk vi o životě, momentálně žije přeci v oblacich.. Jak strašně lehké je dostat se na druhou kolej a jak mě jako mámu tohle boli! Snad trochu štěsti při nás bude stát a uvidime co bude dál! Ještě jednou - mnohokrát děkuji všem! Určitě se zase ozvu :)

výtka
Upozornění od sys hejkal 13. 10. 2011 04:10:58
až se zase ozvete, pokračujte v původním tématu na poradte.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x
A jaký byl důvod k ukončení studia vašeho syna? Bez příčiny by mu studium neukončili, zvlášť dnes, kdy každý žák je pro školu téměř nepostradatelný, aby škola nepřišla o dotaci.

kejki
hodnocení

0x

Pokračujte v původním tématu, není důvod zakládat nové - poradte.cz/...

sebod*

pajinaa. Mě se zdá, že asi nevíte celou pravdu o vyhazovu Vašeho syny. Vypadá to, že ho asi dost omlouváte a snažíte se mu mést tu jeho životní cestičku... Já vím, jste máma chcete pro něho jen to dobré. Ale ty naše "zlatíčka" to s námi umí někdy pěkně koulet. Jsou schopny pravdu překroutit .*zed* Pozor na to!

hodnocení

0x

Myslím si totéž. Syn se třeba chová ve škole jinak než doma a bylo zaděláno na vyhazov. Znám dobře ty mladistvé ze svého života, práce i soukromí. Pořádně si ho podejte, abyste jen bezhlavě neběhala od jednoho k druhému a neprosila, jako ta slepička v pohádce, abyste nakonec ke svému zděšení nezjistila, že všechno bylo úplně jinak, než Vám syn řekl. I to se stává a bývá to pak velké a nepříjemné překvapení pro rodiče. Nejdřív se musíte dopídit pravdy, ať je třeba sebetvrdší. A pak teprve jednat dál. Jaga.

nik4
hodnocení

0x
tu rasistickou nesmyslnou poznámku jste si mohla odpustit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]