Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekonomka či gympl

Od: jarda* odpovědí: 12 změna:

Ahoj lidi prosím vás poradte co budu mít lepší jednodušší a tak řeknete me k tomu neco but 1)ekonomické lyceum s rozšířenou výukou anglického jazyka. nebo 2) první soukomý gympl jazykový!

Oboje je v HK.Prosim radte

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

1x

No, Jardo, to ekonomické lyceum připravuje ke studiu na vysoké škole ekonomického zaměření, zatímco gympl na vysokou obecně. A samozřejmě z gymplu můžeš jít na vysokou ekonomku a z ekon. lycea se nakonec můžeš taky rozhodnout kamkoliv. Snad jen, pokud bys po maturitě dál nepokračoval, asi by bylo lepší mít to lyceum. Já bych se teda osobně hlavně asi podívala na to, jaké předměty kde jsou a co by se mi víc zamlouvalo, do toho bych šla.

jarda*
hodnocení

mno jqak se mkoukal na ucebni plan tak gympl toho má mín a zdá se mi lepšiii a jednouduší. na vejšku chci jit urcite . ae nevim v jakem oboru :) ae ekonomika to nebude docela by se me libil designer lidicky prosim vas radte která škola se vám zdá lepsi z tech dvou

Kdyz vis, ze urcite chces na vejsku, ale ne na ekonomku, tak to jdi teda na ten gympl. Z neho pak muzes fakt na cokoli. Z ekonomky sice taky, ale bude to tezsi, kdyz se to pak nebude tykat toho ekonomickyho zamereni.

N jazyky je zrejme zamereny oboji, takze v tom problem taky neni.

A designer ceho? Designer cehokoliv se blizi spise technickemu, popripade technicko-umeleckemu zamereni, takze z techhle dvou skol rozhodne gympl. Jedine, ze by si se pak venoval ekonomicke strance designu :)

jarda*
hodnocení

Jo asi pujdu na ten gympl.Na VŠ by jsem se chtěl věnovat degneru interieru :)

jarda*
hodnocení

Lidičky moc vám všem dekuju za rady prosím radte dál.

al*

Podle toho, jak przníš pravopis se domnívám, že nemáš šanci vystudovat cokoli spojeného s jazyky. Ale nezoufej, dneska řemeslo má zlaté dno a jako svářeč, nebo soustružník najdeš nepochybně lepší uplatnění.

jarda*
hodnocení

Jentak pro zajímavost český jazyk mě jde ze všeho nejlépe mám z neho jedničky! Ale když nemusim tak si nedávám pozor na kazdou chybu jako treba doma nebo tady na netu tak se tomu pravopisu nejak zvlášt nevenuju. A zoufat nepotrebuju věřim že mě vemou.Dik

jarda*
hodnocení

A ty by ses možná uplatnila na uklízečku tam taky musis umět češtinu aby jsi přeluštila co to je za přípravek! A nzetrácej hlavu uklízečka se taky uplatní. Nestarej se napíšeme si za 10 let a uvidis jestli sem soustružník nebo boháč ty náno.

al*

Možná z tebe bude bohatý soustružník, ale na víc opravdu nemáš.

jarda*
hodnocení

nojo hlavně že ty jo :) nesnášímmm namyšlenýýý holky to je ta nejhoršíí vlastnost! je lepsi bejt chudej než namyšlenej vid ae to ty si nepriznááááášš vííš co bych byl nejradsi kdybych já byl bohatej soustružník a ty uklízečkaa na nádražííí myslim že by ti 5 korun na hodinu stacilooo a pak by si mohla machrovat ty nano namyšlenáá a nemusis me vodepisovat nejsem na tebe zvedavej

jarda*
hodnocení

nojo hlavně že ty jo :) nesnášímmm namyšlenýýý holky to je ta nejhoršíí vlastnost! je lepsi bejt chudej než namyšlenej vid ae to ty si nepriznááááášš vííš co bych byl nejradsi kdybych já byl bohatej soustružník a ty uklízečkaa na nádražííí myslim že by ti 5 korun na hodinu stacilooo a pak by si mohla machrovat ty nano namyšlenáá a nemusis me vodepisovat nejsem na tebe zvedavej

al*

Božíčku ono se nám to poserinkalo...
Drobečku, opět jsi přesvědčil, že na střední školu prostě nemáš. Jsi malé, hloupé a rozmazlené děcko, které neumí česky a tak se ani na gympl, ani na lyceum prostě nedostane a když dostane, tak ho neudělá, protože neumí česky a má potíže s chápáním psaného textu. A nejen s chápáním, ani číst to neumí pořádně... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]