Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukázková hodina hv - PUNK

Od: laurdes odpovědí: 1 změna:

Ahoj všem!

Ve škole jsme dostali za úkol vybrat si jeden z hudebních směrů /hip-hop, rock, country, metal../ a poté odpřednést celou výukovou jednotku - 45 minut. Já jsem si vybrala punk, který mám velice ráda. Takže s výkladem, pouštění ukázek, stylem oblékání - s tím nebude žádný problém. Ovšem, každý musí posledních 15 minut zapojit zbytek třídy do hodiny. Nějak interaktivně, zábavně, hlavně né nudně. V každém jiném stylu mi to přijde jednoduché. Country - hraní na kytaru a zpěv, Rockoll - tanec, hip-hop - grafitti nebo breakdance...

Doma už padlo mnoho návrhů, jedním z nich je karaoke, ale mám problém s technickým zázemím. A také si nemyslím, že by se našli nějací dobrovolníci, kteří by byli ochotni se v 16 letech "ztrapnit" před třídou při zpívání hitovek od Sex Pistols. Dokonce jsem byla za profesorem, jestli si ode mě nenechá na hlavě udělat číro, bohužel ani to neprošlo. A proto se ptám - namáte nějaký nápad, jak tu bandu na patnáct minut zabavit?

Už jsem trošku zoufalá, protože dead line odevzdání se blíží. Proto budu vděčná za jakoukoliv pomoc, díky! :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

4x

Co takhle třeba vybrat několik slov, která by se k punku vztahovala a dát jako úkol vymyslet text písničky? Pak dejte texty od spolužáků dohromady, vyberte ty "lepší verše" a učitel ať vám pomůže to zhudebnit. Nebo zkuste výsledný text převézt už na existující punkovou melodii. To by pak ale chtělo vybrat nějakou písničku dopředu a pustit ji spolužákům, aby měli melodii v uších. Text se jim pak bude lépe tvořit, aby zapadal do taktů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]