Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím nemůžete mi dát odkaz na nějakou střední školu architektonickou, nebo takhle zaměřenou? Do této doby nemůžu nic takového najít.
No, přemýšlel jsem o průmyslovce a pak jít za svím snem, ale ostatní říkají, že tam chodí jen ti "blbý" a na gympl by mě nevzali a ani bych nechtěl.
Chtěla bych je vidět, chytráky... Průmyslovka rozhodně není zadarmo a pak bys měl na architektuře proti gymplákům pár výhod (a oni zase pár jiných výhod v jiných směrech
) - navíc kdybys už na VŠ nešel, průmyslovka je alespoň "něco" proti ne příliš oblíbenému samotnému gymplu. Ono jestli opravdu víš, že chceš architekturu a nechceš gympl, už ti pak nic moc jiného nezbývá, nebo mě alespoň nic dalšího nenapadá
Co je ti tedy navrhováno, když je průmka v takové nemilosti?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.