Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyuka AJ online

Od: hodinar* odpovědí: 5 změna:

Dobry den

potreboval bych poradit ohledne vyuky anglictiny...

Mam na nabidku jet pracovat do anglie ale moje naglictina je velice chaba a potreboval bych se co nejrychleji neco naucit.

Mate nejake zkusenosti s vyukou anglictiny pro zacatecniky nekde na interntu? Neco co by mi opravdu pomohlo se dostat aspon na nejakou zakladni komunikacni uroven?

predem diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Mám výtečné zkušenosti s tímto:

bbc.co.uk/... :)

kjanik112*
hodnocení

0x

Pokud nejste talent na jazyky a máte málo času, nabiflujte hlavně maximální slovní zásobu slovem i písmem.Smiřte se s tím, že budete mluvit lámaně. Rozumět Vám budou. Gramatika má čas- kdo se jí přílíš věnuje, zpravidla se jazyk nenaučí-viz spoustu věčných začátečníků.

hodinar*
hodnocení

a nejaky typ na web kde bych se je mohl naucit a treba procvicit? jsem v zoufale situaci musim za kratky cas umet co nejvice... :(

verik
hodnocení

0x

Já mám výborně ozkoušení stránky www.helpforenglish.cz, jsou přehledné a naučíte se tam všechno úplně od začátku. Super stránky.

icecream*
hodnocení

0x

Já bych doporučila englishuniversity.cz. Je to placené online studium, ale podle mě stojí rozhodně za to. Já sama ho využívám a můžu říct, že mi rozhodně pomáhá. K vysvětlení gramatiky bych doporučila ještě helpforenglish.cz - tam je každý gramatický jev skvěle vysvětlený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]