Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenosti se střední školou v Masné na Praze 1, konkrétně obor Letecká doprava.
Myslíte že tam je hodně důležitá matika, nebo že to je spíš tak odborně a obecně o létání? Je mi jasné že když to je průmka tak tam matika bude dost, ale zas jestli to není nějak přehnaný, no prostě chápete jak to myslim
Předem díky
nemám s touto školou zkušenosti, ale co jsem vyčetl, tak matika by měla být volitelný předmět.Hlavně tam chtějí cizí jazyk- angličtinu.Ale to jsi už taky asi četl. Taky tam píšou, že přijímají bez přijímaček na základě výsledků ze ZŠ a výhodu mají ti žáci, kteří se již učili anglinu.
A nevíte, jak to je když bych tam šel z víceletého gymnázia? Budu po kvartě odcházet..
Co se týče těch jazyků tak by snad mohlo pomoct, že jsem chodil na ZŠ s rozšířenou výukou jazyků.. Půrměr bohužel moc slavný nemám, myslím že 2,2 a nějaký drobný.. Myslíte že je šance, že bych se tam dostal?
Hele marku-Dej si do vyhledavače: www.spsdmasna.cz, objeví se tam škola Vyšší odborná škola a střední průmyslová škola dopravní. Vlevo je modrá tabulka, najdi a klikni na "DOKUMENTY" Otevře se ti a je tam taková bílá tabulka školní řády, pod tím je: černeně napsáno a podtrženo: informace o" Požadavcích k přijímacím zkoužkám", klikni a objeví se ti tam veškeré informace a i tabulka, kterou vyplníš podle Tvých známek z každého předmětu a ono ti to vyhodnotí. Víc ti nemůžu poradit.Dej vědět jestli jsi to našel.Čavec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.