Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem uplný začátečník a nastupuji na jazykový kurz němčiny v rakousku.Nikde jsem nenašel jak bude výuka probíhat...jak mi bude vysvětlováno...
Je možné,že to bude v angličtině? Toho se obávám trochu,jelikož z angličtiny znám pouze základy.
Ať vám tam někdo napíše mejla, určitě nějaký kontakt pro případné dotazy někde mít budete. Promyslete si ale předem dobře, na co se chcete ptát. Jak bude vysvětlováno - to prostě zjistíte, to se dost špatně popisuje
Myslím ale, že nejpravděpodobnější je, že to bude celé v němčině, třetí jazyk mi připadá nepravděpodobný Nevím, kdy máte nastupovat, ale velmi pěkná učebnice byla "německy za tři měsíce", trochu by vás rozhýbala a základy jsou tam podané velmi pěkně i pro samouka, dá se zvládnout hladce za míň času.
Něco si zajistit a nevědět co, ale cizí jazyxk se učí v tom jazyku, tam už rodný nemá co dělat. Jinak to nemá smysl.Musí se v něm i myslet!
Franto, nevím kolik Vám je let, ale i kluci chodí do ciziny, jako "Au - pair". To nejlepší škola, mluvíte s celou rodinou pouze německy a ještě Vám rodina hradí po dobu pobytu kurs NJ. Dcera byla takto v Salzburgu v roce 1991 - 1992, jako jedna z prvních a to neuměla německy téměř nic. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.