Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeložení pár vět do němčiny

Od: thidol odpovědí: 9 změna:

"Jelikož se nám u Vás libilo, chtěli bychom se Vás zeptat jestli byste neměli volný pokoj v období od ... do ..."

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Weil wir uns bei Ihnen amüsiert haben,Wir möchten bitten Sie ob Sie Zimmerfrei von... bis... haben würden.

jambus*
hodnocení

0x

Tak to je na mě moc složité.Já znám jak se řekne: pivo,světlé pivo,tmavé pivo a velké pivo.Vím jak se řekne i malé pivo,ale to moc nepoužívám! :) Kleine Bier

miljan*
hodnocení

0x

Taky bych velice rád pomohl, ale německy neumím. Sorry.

al*

Kdybyste drželi hubu oba, to by bylo nádherné, protože by otázka zůstala v nězodpovězených a tazatel by měl šanci na odpověď.

miljan*

al, když nepomůžeš, tak drž hubu. Zavři si kufr, plácá ti víko

al*

Jsou trapnej vašnosto. Jdou do háje.

hodnocení

0x

Nejsem v němčině moc kovaný, ale nějak takto. Experti mě laskavě opraví.

Weil wir einen schönen Aufenthalt bei Ihnen verbracht haben, möchten wir Sie fragen, ob Sie ein freies Zimmer für uns von ... bis ... hätten.

troja*
hodnocení

0x

translate.google.com/... - tak tato stránka by neměla chybět v liště záložek na žádném PC. A je to: Weil wir wie Sie, möchten wir Sie bitten, wenn Sie haben Zimmer in der Zeit vom ... bis ..."

troja*
hodnocení

0x

translate.google.com/... - tak tato stránka by neměla chybět v liště záložek na žádném PC. Překlady jsou trochu násilné, ale"bábiška byla fšdycky dobrá sokolovna"- Ahojas Troja

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]