Nejste přihlášen/a.
ahojte... chcela by som sa spytat, ze mam pisat seminárnu prácu "problematika závislosti ludi na pocitacoch" a mam to rozdelit na 3 kapitoli a každu kapitolu na 2 podkapitoly. Nevedeli by ste mi poradit nejake nazvy tych kapitol?
ja osobne ako "závislák "na počítačoch (a vymoženostiach v mobiloch a pod. techn. hračkách vôbec) som to riešil jednoducho:
napísal som do google vyhľadávača heslo závislosť na počítači google.com/...
alebo závislost lidí na počítači google.com/...
a mám toľko materiálov o tejto problematike, že najväčším problémom bude si pomedzi toľkými možnosťami názvov kapitol a podkapitol vybrať... otvor jednotlivé odkazy či stránky, čítaj, kopíruj si zaujímavé a podstatné pasáže, názvy určíš až podľa obsahu kapitoly a podkapitoly... v každé píšeš o niečom podstatnom a osobitnom...
darmo, seminárka chce svoje... i námahu a samostatnosť a chuť niečo dokázať... tak ako to v živote chodí vo všetkom...
začala si dobre, prišla si sa poradiť, keď nevieš, ako na to... držíme palce!
Zkus se nejprve orientovat v náplni volného času u mladých lidí a pak do toho zařadit část o využití počítačů a software ve využití volného času.
Pojal bych to i v porovnání tohoto stavu v minulém století .Pokud použiješ zdroje z internetu nebo z literatury,nezapomeň je uvést,je to velice důležité.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.