Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám že mají kluci o mě zájem

Od: veris* odpovědí: 7 změna:

poraďte mi jak poznám že mají kluci o mě zájem *nevi*.já sama už nevim potřebuji radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

1x

Pošli fotku a mi ti rekneme kde je problem jestli v klucich nebo v tobe...

matex*

hodnocení

0x

píše se s " PROBLÉMY " né s PROBLÉMI ;)

sargo*
hodnocení

0x

Já to třeba nepoznám dodnes *smich* Ale naštěstí se tu a tam někdo vyjádřil dostatečně polopatě *frajer*

Nicméně... myslím, že lepší si myslet, že nic, než dělat, že bůh ví co, když on jen tak. ;)

zadna*
hodnocení

0x

Píše se s problémy, nikoli problémi. Nevím, jestli tě v tom někdo dobře poradí. Já bych řekl, že když se tě bude snažit pomóct, tak by to mělo s velkou pravděpodobností znamenat, že tě má rád a mohl by mít o tebe zájem. S každým nevyjdeš po dobrém. Každý má nějaké přátele a nepřátele.

dzordz*
hodnocení

0x

Nepředpokládám, že byste už byla ve věku, kdy dámy začínají být zoufalé, že stále nikoho nemají :)

U vašich vrstevníků by vcelku mohlo platit, že pokud oni nikoho nemají a vy vypadáte (aspoň) trochu k světu a chováte se trochu rozumně, nebudou proti, ani kdyby o vás původně vlastně vůbec nestáli :D Takže klidně vybírejte a navrhujte vy, nemusíte čekat, až se dotyčný rozhoupe, pokud vůbec.

lidus*
hodnocení

0x

Záleží na věku, největší láska byla od 6třídy kluk, který mi neustále podtrhoval židli nebo po mě házel křídu. Dnes po letech říká jak moc mě miloval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]