Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda lze studovat nástavbové studium pouze jeden rok? Buď se studuje 2 roky denně, nebo 3 dálkově, ale vyhovovalo by mi to roční. Jednou jsem o tom slyšel, že prý to některé školy dělají, tak jen, zda to je opravdu pravda a popřípadě kde? Děkuji Vám za odpověď.
Tak začněte studovat elektronicky. Do školy pojedete jen 2x-3x ke zkouškám. Ale asi se tam něco platí. Ale neumožnuje to každá střední škola. Podle toho jaké zaměření chcete.
Chci dostudovat obor podnikání. Já jsem to studoval celé 2 roky na denním studiu, ale bohužel jsem musel ve druháku před maturitama skončit. A chtěl bych si to dokončit, ale musel bych studovat při práci, a to jsou 3 roky. Nechci se vše učit znova takovou dobu. A na denní nemohu.
A zkusit školu požádat o umožnění rozdílových zkoušek, jestli by vás na jejich základě nezařadili rovnou do třeťáku?
Hm, tady při elektronickém studiu by Vám asi uznali ty dva roky, ale musel byste se spojit. Email: maturita@mojestudium.eu a tam podat dotaz, jak to chodí a zda Vám uznají ty dva roky a zda tam Váš obor je možný studovat poslední ročník. A taky se můžete zeptat kolik to stojí. Jinak tam studují SOŠ-ekonomickou a všeobecný gympl. A nebo se zeptat, jak tady někdo navrhoval na té škole, kde jste studoval, zda by nešli udělat rozdílovky a nastoupit zrovna do posledního ročníku.Ale to pochybuji, ale za zavolání nic nedáte a budete vědět co a jak.
Právě jsem našel web, kde nabízí to elektronické studium. Už jsem je i kontaktoval, tak uvidím, co mi odpoví. A jak Vám to jde, to píšete i různé zkušební testy že? Tam něco o tom psali.
Já to nedělám, studuji normálně, ale jeden pán vozíčkář to dělá. Prý se testy dělají přes internet, přidělí Vám někoho, jako učitele a když něco nevíte, nebo se chcete na něco zeptat, tak se s ním spojíte. Je to nějaká forma zkoušení. Moc bych Vám přál, aby Vám to dopadlo a mohl takto studovat a maturita dopadla. Jakub
Díky Jinak, já si myslím, že je toto velice dobrá forma studia, jelikož někdo samozřejmě nemůže ze zdravotních důvodů (jako pán na vozíku) nebo nechce chodit do školy, tak se tato forma vyplatí... Jinak mi odpověděli z Elektronické univerzity, že kdybych chtěl, tak se dá domluvit na přestoupení do 3. roku po rozdílových zkouškách. Tak na nový školní rok si to zkusím dodělat
.
Tak to je supr Tak se připravte na rozdílovky a matura bude brzy v kapse, třeba takto budete chtít studovat i na bakaláře. Jsem rád, že Vám dali vědět. Jakub
Dobrý den,měla bych také zájem o elektronické studium,bohužel tu stránku najít nemužu..poradil by jste mi prosím?
Nechcu být škaredá, ale ... většinou, když znáte e-mail, tak se z něj dá odvodit i webovka! Tak tady prosím to dle výše přiloženého mailu šlo ukázkově! mojestudium.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.