Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita na rok

Od: lukasstib* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, zda lze studovat nástavbové studium pouze jeden rok? Buď se studuje 2 roky denně, nebo 3 dálkově, ale vyhovovalo by mi to roční. Jednou jsem o tom slyšel, že prý to některé školy dělají, tak jen, zda to je opravdu pravda a popřípadě kde? Děkuji Vám za odpověď.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stasek
hodnocení

0x

O tom jsem nikdy neslyšel, ale myslím si, že se připravovat na maturitu pouze rok, je sakra málo...

lukasstib*
hodnocení

Já si to samozřejmě také myslím, ale třeba se to dá, kdyby člověk makal *smich*.

tomasgulas
hodnocení

0x

Dle mého to nejde. Stoprocentní jistotu však nemám. A navíc, pokud by to šlo, byla by ta škola narvaná k prasknutí...

jakubdeda*
hodnocení

0x

Tak začněte studovat elektronicky. Do školy pojedete jen 2x-3x ke zkouškám. Ale asi se tam něco platí. Ale neumožnuje to každá střední škola. Podle toho jaké zaměření chcete.

lukasstib*
hodnocení

Chci dostudovat obor podnikání. Já jsem to studoval celé 2 roky na denním studiu, ale bohužel jsem musel ve druháku před maturitama skončit. A chtěl bych si to dokončit, ale musel bych studovat při práci, a to jsou 3 roky. Nechci se vše učit znova takovou dobu. A na denní nemohu.

A zkusit školu požádat o umožnění rozdílových zkoušek, jestli by vás na jejich základě nezařadili rovnou do třeťáku?

jakubdeda*

Hm, tady při elektronickém studiu by Vám asi uznali ty dva roky, ale musel byste se spojit. Email: maturita@mojestudium.eu a tam podat dotaz, jak to chodí a zda Vám uznají ty dva roky a zda tam Váš obor je možný studovat poslední ročník. A taky se můžete zeptat kolik to stojí. Jinak tam studují SOŠ-ekonomickou a všeobecný gympl. A nebo se zeptat, jak tady někdo navrhoval na té škole, kde jste studoval, zda by nešli udělat rozdílovky a nastoupit zrovna do posledního ročníku.Ale to pochybuji, ale za zavolání nic nedáte a budete vědět co a jak.

lukasstib*
hodnocení

Právě jsem našel web, kde nabízí to elektronické studium. Už jsem je i kontaktoval, tak uvidím, co mi odpoví. A jak Vám to jde, to píšete i různé zkušební testy že? Tam něco o tom psali.

jakubdeda*

Já to nedělám, studuji normálně, ale jeden pán vozíčkář to dělá. Prý se testy dělají přes internet, přidělí Vám někoho, jako učitele a když něco nevíte, nebo se chcete na něco zeptat, tak se s ním spojíte. Je to nějaká forma zkoušení. Moc bych Vám přál, aby Vám to dopadlo a mohl takto studovat a maturita dopadla. Jakub

lukasstib*
hodnocení

Díky ;) Jinak, já si myslím, že je toto velice dobrá forma studia, jelikož někdo samozřejmě nemůže ze zdravotních důvodů (jako pán na vozíku) nebo nechce chodit do školy, tak se tato forma vyplatí... Jinak mi odpověděli z Elektronické univerzity, že kdybych chtěl, tak se dá domluvit na přestoupení do 3. roku po rozdílových zkouškách. Tak na nový školní rok si to zkusím dodělat :).

jakubdeda*

Tak to je supr*placni* Tak se připravte na rozdílovky a matura bude brzy v kapse, třeba takto budete chtít studovat i na bakaláře. Jsem rád, že Vám dali vědět. Jakub

sara19*

Dobrý den,měla bych také zájem o elektronické studium,bohužel tu stránku najít nemužu..poradil by jste mi prosím?

ann*

Nechcu být škaredá, ale ... většinou, když znáte e-mail, tak se z něj dá odvodit i webovka! Tak tady prosím to dle výše přiloženého mailu šlo ukázkově! mojestudium.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]