Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka - jak jí mám pozvat?

Od: lord494* odpovědí: 5 změna:

JAk ji mám pozvat dom.Nebo jak ji mám pozvat na film Piráti z karibiku na vlnách podivna ona ještě totiž neviděla žádné oiráty z karibiku.A ještě jak ji mám poprosit o kontakt?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Můžeš se jí zeptat, jestli by nechtěla jít do kina. Když ano, navrhni jí ty piráty. Ovšem jen tak ťuknout, každý má jiný vkus a ona má třeba ráda úplně jiné filmy. Pokud bys viděl, že by do kina šla, ale zároveň by ji piráti moc nenadchli, navrhni jí, ať sama vybere nějaký film, který by chtěla vidět.

Jinak to ženeš hopem. Nic moc o ní nevíš, kromě toho, že se Ti líbí a chtěl bys ji hned pozvat domů? Když jsem chodila se svým nynějším mužem, byla jsem u nich doma asi až po půl roce. S tím počkej, nejdřív zajděte na zmrzlinu, na colu, či se jen tak pocourejte parkem. A když se spolu budete setkávat častěji a bude jí s Tebou fajn, uvidíš, že ten kontakt na ni získáš, ani nebudeš vědět jak. Jen nebuď tak hrrrrr.

Ještě maličkost: pobavilo mě, že jsi svou otázku zadal do rubriky Škola. Tam většinou očekávám chemické reakce, díla Puškina, rovnice o dvou neznámých či slovní druhy. A ejhle - otázka ZASE HOLKY. Je vidět, že každý si pod tématem Škola představuje něco jiného. Ale proč ne?;) Jaga.

klusik*
hodnocení

1x

Ahoj, no jak poprosit o kontakt: "Ahoj, nešla bys třeba do kina na film?" A nějak se to vyvine... :)

sargo*
hodnocení

1x

Myslím, že to bereš moc hopem. Někoho, koho nezvládneš oslovit natolik, abys na něj měl kontakt, nezvi hned domů. Pěkně postupně :) Když o kontakt si neumíš prostě říct, vymysli si důvod, s takovým se většinou okecává hned líp. Třeba abys jí mohl popřát dobrý den... :)

dzordz*
hodnocení

0x

Prvně se zeptáš, co dělá v den x. Nebo v jiný vhodný den, kdyby v x nemohla. A jestli třeba nechce jít do kina. Nebo do kavárny. Nebo obojí. No a kontakt dostaneš z důvodu, kdyby "se něco stalo" a potřeboval si jí zavolat, třeba kdybyste se na srazu nemohli najít nebo kdyby ti ujel bus.

honzek*
hodnocení

0x

Tak jak Ti poradil klusik ;-p Zeptej se ji na kino, nebo na neco, o cem vis, ze ma treba rada :) Muze to byt kino, muzes ji vzit ven atd :)

Pak ji teprve muzes pozvat dom ;-p Kdyby jsi ji hned pozval dom, mohla by se te zaleknout ;-p

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]