Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VOŠ vs VŠ

Od: anabel* odpovědí: 6 změna:

Nevíte někdo jak je to, když si udělám voš zdravotnickou a pak bych chtěla pokračovat v Bc. na vysoké ve stejném oboru. Uznává se všude už nějaký ten semestr?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kolegyni nic z VOŠ uznat nechtěli a kdyby chtěla být Bc., musela by na VŠ studovat všechno znova od začátku *nevi* Asi asi bude záležet na té jedné konkrétní VŠ, jestli něco uzná nebo ne.

lidus*

Přesně tak jak píše Lesi2311 je to individuální, většinou platí, že pokud je VŠO přímo na VŠ nebo má nějakou smlouvu (jako sociální v Olomouci s VŠ stejného oboru) není problém přejít do druhého nebo i třetího ročníku, ovšem pokud se nepletu tak musíte mít zkoušky za A-B.

zima*
hodnocení

2x

Mám vystudovanou střední zdravotnickou, takže znám holky od nás, který dělaly vošku na sestru a po obdržení titulu Dis. si teď dodělavájí bakaláře. Slyšela jsem právě, že díky tomu, že mají VOŠ, jim stačí dodělat si rok navíc, aby jim přidělili titul Bc. Takže nemusí dělat bakaláře tři roky. Bohužel, ale nevim, na které škole to jde, takhle si to dodělat. Vím jen, že vošku dělaly v Olomouci.

anabel*
hodnocení

to je potěšující. Já jen slyšela, že by se to mělo uzákonit, tak to asi pak půjde na všech školách.moc moc děkuji za odpověď

bena*
hodnocení

0x
Myslím že bohužel ne. Ale zase když si uděláte VOŠku, tak budete mít DiS a když pak půjdete na vejšku, budete mít další titul.A jim na vejšce je jedno,že jste před tím 3 roky studoval na VOŠce
anabel*
hodnocení

já jsem právě četla na netu, že to jde. Známá takhle dělá 3 semestry na vš. Tak fakt nevím. Nějak se v tom nevyznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]