Nejste přihlášen/a.
MOOOOOC se chci stat zpevackou a byt slavná ale je mi11 a nevím jak na to
Máš hudební sluch? Pokud ne,tak se na to rovnou vykašli. Dokážeš intonačně dobře(v rámci možností) zazpívat třeba "Vyletěla holubička ze skály"... Být slavná a umět zpívat jsou dvě rozdílné věci. Madona třeba vůbec zpívat neumí,ale je slavná.
Spousta zpěváků či zpěvaček zpívá božsky a veřejně známí nejsou. Musíš studovat a učit se zpívat. Pokud jsi hudebně nadaná,tak je dobré sehnat opravdu dobrého pedagoga.Musí učit novými metodami,aby tě případně po letech někdo nemusel horko těžko předělávat.
Madona ma ovsem nezamenitelnou barvu hlasu a jeji alt je velmi prijemne posazeny. To dela hodne
Nezlobte se,ale ona opravdu zpívat neumí. O nějaké vyjímečné barvě hlasu nemůže být řeč. Mnohé dívky co jsou vidět na těch dnešních televizních soutěžích zpívají mnohem a mnohem lépe.To co ji vyneslo na výsluní,je její šou,kterou u toho dělá,její charakteristicky rebelská osobnost,které oslovila mnohé a v neposlední řadě um zvukařů jak na živých koncertech tak ve studiu.A rozhodně velké plus,ne-li největší, jsou působivé aranže písní s neméně sugestivními klipy.Její CD se dají poslouchat,protože je to "domodelované" ve studiu.Přiznám se,že mám také některé oblíbené písně.Mají takový osobitý "Madonský" náboj. Některé jsou fakt vydařené a lhal bych,kdybych řekl,že mě to nebere. Ono takových zpěváků je hodně,kteří zpívají nic moc a mají své publikum.Hodně v tom dělá také osobnost interpreta a tu svou Madona rozhodně nezapře. Pokud například uvedu Michaela Jacksona,se kterým se velice přátelila,tak je to úplně jiný kalibr ze stejné branže. Tuto píseň nazpíval,jestli se nepletu,ve svých 17ti letech.Všimněte si procítěného přednesu a naprosto famozní intonace.O výrazu ani nemluvě.:
Tak kazdemu se libi neco jineho a neco jineho sleduje Me se treba nelibi ani tak jeji pisnicky, ovsem jeji hlas poznam mezi stovkou jinych, je proste zajimave zabarveny. Nerikam primo vyjimecny, ale zajimavy. Proste je to hlas, ktery se odlisuje od jinych. Verte, z hudebnich ved jsem maturovala a delam hudbu prakticky cely zivot.
Zato dnes, kdyz slysim nejakou peknou pisen, tak kolikrat nepoznam, kdo ji zpiva. Podobnych rychlokvaskovych hlasu je v soubyznysu na tisice a porad dokola. Nema to svuj osobity raz, diky kteremu slysite pisnicku a okamzite vite, kam ji zaradit. Treba jako Marie Rottrova, Roxette ci Tina Turner. O Jacksonovi ani nemluve o video je moc pekne, opravdu procitene... sice pisnicka se mi az tak nelibi, ale perfektni vibrata, vyraz, krasny jemny plouzak.
Čavec Jakub. Hele, vybodni se tedkon na nějakou zpěvačku z povolání. Soustřed se na učení, navštěvuj hudebku, zpívej někde ve sboru a přemýšlej o nějakém dobrém zaměstnání. Vydat desku, když budeš dobrá, můžeš i při jiných povolání a slavná můžeš být taky. Když nebudeš mít jednou plnou halu fanoušků, tak nebudeš ani slavná. Ale budeš mít aspon nějaké pořádné povolání. Ale myslím si, že až ti bude tak 14 let, tak tě to bude opouštět. Nebo se snaž dostat na JAMU,DAMU.Jo je i vynikající zpěvák i zpěvačka, bez těchto škol, ale to už musí mít skutečný talent. Už ti to někdo řekl? Jestli ano, tak se uč a jdi si za svým snem. Jestli né, tak na sobě pracuj a snaž se někam dostat na takovou školu. Nikdo tady neví jak umíš zpívat, či neumíš. Podívej, kdybych tady řekl, že chci být slavný houslista, tak co mi odpovíš? Že, musím chodit do hudebky, pak na nějakou VŠ a pořádně trénovat a makat na sobě. Bez odborné pomoci, nic nedokážu.
Jo, slavnou zpěvačkou, je ti 11, ... Jak už psala anzionka, dobře se uč a choď do hudebky nebo sboru apod. Protože stejně nejspíš budeš v dospělosti dělat něco úplně jiného (a užitečnějšího a asi i příjemnějšího), ale možná si i pak ráda zazpíváš a bylo by fajn, kdybys (hlavně pro radost) zpívala s nějakou partou kamarádů. Nevím, jaký talent jsi teď, ale hlas se ti trochu změní a kdo ví, jak ti to za pár let půjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.