Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Letos jsem "úspěšně" dokončila Bc. studium, nicméně mi po státnicích bylo sděleno, že mi chybí jeden kredit (důvodem je odečet kreditů z telesné výchovy) Mam nějakou jinou šanci, než zápis do dalšího semestru?Děkuji moc
To nechápu - pustili Vás ke státnicím a obhajobě, aniž byste měla splněný počet kreditů? To se mi tedy hodně nezdá. Jedině že by na fakultě probíhala současně se státnicemi nějaká reforma a o snížení kreditové dotace TV se rozhodlo až po státnicích? V tom případě Vy ale za nic nemůžete, požádejte o výjimku nebo prošetření Vašeho případu, tohle jste nemohla ovlivnit. Pro magisterské studium si ale zapamatujte, že je lepší mít nějakou kreditovou rezervu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.