Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Požár Reichstagu

Od: vlk* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

čtu knížku o 3. říši, a tam je napsaný, že při požáru Reichstagu zabránila policie hasičům vstup do objektu.

Důvod?

Nějak mi to uniklo a nechce se mi celou kapitolu číst znova.

Díky,

Vlk.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

3x

Protože ten požár založili sami členové nacistické strany,a Hitler a ještě jiní vysoce postavení esesáci chtěli, aby to vypadalo, že to zapálili komunisté. Byli taky popraveni 3 Bulhaři komunistické strany, že zapálili Raichstag.

des*
hodnocení

0x

Nemyslím že je tu servis pro líné.Je tu poradna,tak ti radím,přečti si to.

vlk*
hodnocení

Hele, když odpověď nevíš, tak nereaguj. Na posthunting tu nikdo neni zvědav. Díky.

des*
Tak pozor,na kydy jsemť citliv, a nepiš sem slova jimž nerozumíš( posthunting)Jsi tu krátce tak drž PEC.A nereaguj,když nevíš slušné správanie.
vlk*
hodnocení

Tak pozor, jsem tu více než pět let, když se podíváš na můj profil. A posthunting je to, co děláte. Píšete zprávy, které mají informační hodnotu 0. Prosím už nereagujte ať nevytváříte další posthunting, na kydy jsem citliva též a nejsem na ně zvědavá, a hlavně na ty Vaše kydy neopodstatněné. Jste asi nikdy nebyl na žádným jiným fóru, když nevíte, co je posthunting. Když něco neznáte, tak nesuďte, že to neznají ostatní. Děkuji. Jediný, kdo tu nezná správné chování, jste VY. A jestli něco budete psát, tak už NEREAGUJI, protože moudřejší ustoupí a nechci aby tady vznikal FLAME, jestli víte, co to je!

des*

Trhni si vlku,myslím že je docela dobře ,že tě Karkule voddělala.Flame už sis založil a ten poštovní pes...no..Myslím že kdybys byl hasič tak tě tam taky nepustí.

dzordz*
hodnocení

0x

Nezlobte se, ale kdybyste řekla, zajímá mě, proč tam hasiči nemohli, četla jsem to několikrát a podrobně, ale důvod jsem nenašla. Takhle to zní (zejména pak ta část, kde "se vám nechce") jako že máte odpověď dostupnou přímo před sebou na stole a stačí vám trochu zalistovat.

hodnocení

0x

Helejte, a proč vlastně ta policie zabránila hasičům ve vstupu?

vlk*
hodnocení

No, to je právě to, co by mě zajímalo *nevi**smich*

tomasgulas

Je to neuvěřitelné, ale už to zajímá i mě *haha*

buss

aby si neublížili

vlk*
17.09.11 13:01
hodnocení

*smich**haha*

buss

dyť se stejně měla stavět Germania

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]