Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
čtu knížku o 3. říši, a tam je napsaný, že při požáru Reichstagu zabránila policie hasičům vstup do objektu.
Důvod?
Nějak mi to uniklo a nechce se mi celou kapitolu číst znova.
Díky,
Vlk.
Tak pozor, jsem tu více než pět let, když se podíváš na můj profil. A posthunting je to, co děláte. Píšete zprávy, které mají informační hodnotu 0. Prosím už nereagujte ať nevytváříte další posthunting, na kydy jsem citliva též a nejsem na ně zvědavá, a hlavně na ty Vaše kydy neopodstatněné. Jste asi nikdy nebyl na žádným jiným fóru, když nevíte, co je posthunting. Když něco neznáte, tak nesuďte, že to neznají ostatní. Děkuji. Jediný, kdo tu nezná správné chování, jste VY. A jestli něco budete psát, tak už NEREAGUJI, protože moudřejší ustoupí a nechci aby tady vznikal FLAME, jestli víte, co to je!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.