Nejste přihlášen/a.
Sice Vás to nebaví, ale já bych se snažil tam zůstat, na jaře bych si podal přihlášku na ten jeden obor, udělal přijímačky a dokončil tedy ten druhák. A v září nastoupil na ten jeden obor. Au-pair a do které země chcete vycestovat? Ono totiž každý stát má celkem jiné podmínky. Třeba Anglie, tam můžete na 2-24 měsíců,USA- musíte mít řidičák a nejméně na 12měsíců, Německo 6-12 měsíců.Někde chtějí řidičák a někde je jen výhodou.A musíte mít 18 let. To máte přes nějakou agentůru, nebo si to zajištujete sama?
Cha chá, další zklamaný knihovnictvím. Když jsem slyšela - též od velmi nenadšených absolventů - co se tam skutečně bere, velmi se mi ulevilo, že jsem tam nešla Ale osobně bych byla za to pokračovat. Leda byste měla opravdu jako opravdovou tutovku, že vás pak vezmou na tu angličtinu. Chvíli si vydělávat může být pro další studium motivující, ať už jakkoli. Jen pozor na to, co všechno obnáší přestat být student, a pak taky na celkovou dobu studia, aby se moc nenatáhla, tuším se to pak platí.
Jak bych to řešila? Školu bych dodělala, i kdyby mě to extra nebavilo. Už jste se tam jednou dostala, příště nemusíte mít takové štěstí. V životě člověk dělá spoustu věcí, které ho nebaví, ale udělat se musí. Co když zjistíte, že ani ta angličtina není nic moc? To zase utečete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.