Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit kam na školu? Jsem z Olomouce a průměry z osmých tříd mám 1,5. Strašně ráda bych chtěla být učitelkou na druhém stupni ZŠ, ale nevím kam bych se měla dát. A ještě se chci zeptat zda by třeba stačilo mít dejme tomu grafickou školu s maturitou a poté se dát na vysokou školu se zaměřením na pedagogiku? Děkuji za odpověd.
Ahoj..jeslti to myslíš s učitelkou vážně a máš pevný nervy..tak bud na pedák..nebo gympl a pak vejška..ale i kdybys šla na pedák..tk musiš pak musiš udělat titul Mgr. ..nebo jeslti si nejsu uplně jistá..zkus tuhle stránku,mě docel apomohla : volbapovolani.cz/...
neob se skuz poradit s někym kdo je trochu starší než ty a má víc zkušeností a taky se rozhodoval kam na školu..nebo to prořš s kamoškama víc ti asi nepomužu..pač ja taky moc neivm,kam pujdu na školu..ja se rozhoduju mezi hotelovkou a zdravkou..tak snad sem ti trošku pomohla
Ahoj. Pokud chceš dělat učitelku, tak buď peďák nebo gympl. Ale rozhodně pro učitelku na druhým stupni musíš mít ještě vysokou školu. Nevím, jak by to bylo s tou grafickou školou a vš, ale někdo říká, že grafická škola je kolikrát těžší, než ten peďák... Nicméně nějak nevidím důvod, proč by to nešlo. Akorát bych se asi podívala, jestli chtěj na VŠ se zaměřením na pedagogiku dělat přijímačky a popřípadně z čeho. Pokud třeba z češtiny a na grafické škole by bylo té češtiny pomálu..dejme tomu třeba 2 hodiny týdně, tak bych měla docela strach, že mě ta škola nepřipraví na přijímačky na VŠ. Víš, jak to myslím.
Můžeš se ale poptat výchovné poradkyně u vás ve škole, ta ti určitě poradí co a jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.