Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjistí škola, zda jsem zaměstnaná

Od: zima* odpovědí: 3 změna:

Může škola zjistit jestli jsem zaměstnaná nebo ne? Dostala jsem se na kurz pořádaný VŠ, kde bylo podmínkou doložit potvrzení o tom, že pracuji, abych měla kurz zdarma. Potvrzení jsem obdržela předem, protože jsem v práci měla nastoupit až od září a odevzdala ho ve škole. Teď to ale vypadá, že se mnou smlouvu neuzavřou, protože již nového zaměstnance nepořebují. A já teď nevím jestli na neplacený kurz můžu nastoupit. Když jsem se zeptala garanta kurzu, jeho odpověď byla nejednoznačná a na to zda za kurz budu muset platit neodpověděl vůbec. Teď nevím, jestli je možné, aby si ještě zjišťovali jestli pracuju a váhám, jestli na kurz vůbec nastoupit .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Pokud dostali potvrzení, tak už nikdo nic zjišťovat nebude.

petapeta*

Ale mohou chtít po zaměstnavateli poplatek za kurz. Proč by jinak školu zajímalo, zda je dotyčný zaměstnán?

zima*
hodnocení

Po zaměstnavateli to platit nebudou chtít. Je to placeno z evropského fondu a právě proto byla podmínka být zaměstnán.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]