Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zeměpis - triangulační body

Od: lussy* odpovědí: 7 změna:

1) Který triangulační bod je hlavní v ČR?

2) Který triangulační bod je nejbližší Gymnáziu T. G. Masaryka v Litvínově?

3) Který nivelační bod je nejbližší Gymnáziu T. G. Masaryka v Litvínově?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi to bude chtít zapátrat v učebnicích, mapách a své hlavě. Účel poradny opravdu není řešit za někoho domácí úkoly.

A mimochodem, každá prosba by měla začínat slušnou žádostí a končit poděkováním. Vida, o triangulačních bodech se na gymnásiu v Litvínově učí, ale o slušnosti asi ne.

hodnocení

2x
Kdyz pomineme zakladni slusnost..tak odpovedi na Vase otazky se daji najit za 2minuty hledani.
Mate 2 volne minuty? Urcite ano..
Neni zac.

hodnocení

1x

Děkuji adminovi za vyklizení otázky od neomalených odpovědí, ale chci také podotknout že by se vyplatilo aby každý takový jako ten co mne tady školil bez přihlášení( registrace pro jednoduší ban) byl registrovaný nic proti svobodě slova , ale ted po letech chce po mě při přebírání zboží vždy podpis húlkovým a poté psacím aby se vědělo o koho jde aniž aby se každý schivoval za nějaký nick,tato poradna má již velmi vysokou uroven a není potřeba mazat nepatřičné otázky odpasu *uf*

Taky se mi líbí, že odpovědi zmizely obratem, byly opravdu drsné a naprosto od věci. Ale mám podobný pocit, že se tu objevuje čím dál tím víc neregistrovaných, využívajících seriozní poradnu k vulgárním výlevům. Stálo by za to zpřísnit podmínky.

výtka
Upozornění od administrátora 23. 12. 2012 19:20:05
málokdy je takový přímo autor otázky, o to je to jednodušší si udělat obrázek o koho jde ;)

petapeta*
hodnocení

0x

Nešlo by to vyhledat zde? bodovapole.cuzk.cz/...

tmichal
23.12.12 11:51

dík moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]