Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
tento rok budu maturovat a mám zájem dostat se na Policejní akademii. Prosím, najde se tu někdo kdo tam studuje a mohl by mi poradit jak se připravoval na příjmačky a jak vypadali? na webu školy jsem si našel informace, ale zajímá mě, jestli ty testy u příjmaček odpovídali tomu jak jsou na webu napsány příklady z testovacích otázek. Hlavně mě zajímá angličtina, protože ta mi příjde až podezřele jednoduchá. Myslím příklady z ní které jsou na webu školy.
Díky za odovědi
A čeština, hlavně češtinu si zopakovat! /přijímačky vypadalY a testy odpovídalY/. Teď si vážně nedělám srandu, ale policista nemůže být nějaký vidlák s prachbídným slovním i písemným projevem. Bude komunikovat, bude psát - různé zápisy a vyplňování formulářů... a jak by to vypadalo, kdyby se to hemžilo hrubkami? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.