Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejrychleji přejít zpátky na zš

Od: lina* odpovědí: 5 změna:

Dcera začala studovat na šestiletém gymnáziu a nelíbí se jí tam,chce zpátky na zš,jak to mám provést?Je tam první týden.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majdalena*
hodnocení

1x

Dobrý den.

To musíte paní řešit s vedením obouch škol. Zajděte nejdříve za ředitelem a promluvte si o tom. Možná se Vaší dcerce nelíbí, že tam nemá kamarádky co měla. Ale našla by postupem času. Ale to musíte vědět jen Vy proč se jí tam nelíbí.

sargo*
hodnocení

0x

Po těch třech dnech, co tam je, bych ji tam určitě ještě zkoušela udržet... vždyť tam musela před tím chtít, dělat přijímačky a všechno okolo. Jestli to vzdá moc rychle, bude pak leda nešťastná.

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den. Snad jste dceři předem vysvětlili, že kamarády bude muset najít nové, že učení bude trochu odlišné a bude ho pravděpodobně víc a td. Rozhodně bych rozmar dcery neřešila po týdnu, příště nastoupí jinam a zase si pískne, že tam chodit nebude, pokud by ale měla být vystresovaná, nestačila na studium tak to řešte až v pololetí.

buss
hodnocení

0x

A proč nejdete za ředitelem té školy si o tom popovídat? Kouše?

martinaa*
hodnocení

0x

Po trech dnech se ji tam nelibi? Hm... me se taky ze zacatku nelibilo na zakladce, ani na stredni, dokonce se mi nelibilo pul roku na vysce. Ale neutekla jsem, protoze jsem si nasla zpusob, jak si prostredi oblibit. Na gymplu jsou nejspis uplne jini lide (ztrata kamaradu), i narocnejsi ucivo. Hodne deti byva nestastnych prave z tohoto prechodu (ke vsemu kdyz pochazi ze ZS na vesnicich, ktere maji prevazne lehci systemy), a trva mesic, dva tri, nez si zvykne. Znam plno lidi, co prisli z devitky na vesnici coby jednickari a v pololeti byli s hruzu na gymplu mezi ctyrkari... ale dohnali to, ze zacatku byli nervy, plac, problemy. Ale vydrzeli.

Co se dceri konkretne nelibi? Narocnost uciva? Spoluzaci? Kantori? Jidelna, budova skoly, trida, dojizdeni...?

S prestupem zpet bych nespechala, pokud se nejedna o zavazny problem (coz prvotni nezvladani uciva treba neni).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]