Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2.kolo příjmaček - jen jeden přijatý

Od: annabel1* odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že VOŠ vypisuje 2.kolo a pak vezme ze všech uchazečů 1 člověka a ještě řeknou ať si podáte odvolání, že někdo nenastoupí.

Dále bych se chtěla zeptat, jak je to když se dostanu na školu a chtěla bych přejít na jinou se stejným oborem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x
Je to možné, mají-li alespoň jedno volné míst, které potřebují doplnit. V září obvykle nenastoupí všichni přijatí uchazeči a tak je možno počet studentů doplnit těmi, co podali odvolání.
annabel1*
hodnocení

Já se hlásila i na první kolo a byla jsem 4 pod čarou. Na odvolání mi napsali, že se nepříjmá. Tak to nechápu.

petapeta*
Protože stav studentů byl naplněn. Navíc obvykle počítají s tím, že v září všichni nenastoupí a tak vezmou 2 nebo 3 uchazeče navíc. Zkrátka jste měla smůlu, že jste skončila pod čarou. Zítra bych se zašel pozeptat na školu, zda se nějaké místo neuvolnilo. Zejména na VOŠ řada z přijatých uchazečů nenastoupí, jelikož upřednostní VŠ, na kterou se také dostali a nenamáhají se ani škole oznámit, že nenastoupí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]