Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 VŠ – problém se sladěním škol

Od: peggynaa odpovědí: 3 změna:
Jak se řeší, pokud nemám jinou možnost si na prezenčním jedné VŠ zadat určitý předmět v jinou dobu než pátek odpoledne, a zrovna v tu dobu mi začíná dálkové na jiné škole? Na té prezenční končím ve 14:00 Cviko v pátek a 14:15 mi začíná dálkové na jiné škole, ale trvá hodinu a půl vlakem než se tam dostanu.. lze to nějak omluvit, a když zvládnu zkoušky, nebudou mě za to nějak penalizovat, že nebudu stíhat dojet na čas? Protože se dostanu až před půl 5 na tu školu... nevím jak to mám vyřešit, asi na studijním oddělení, tam je ale docela nepříjemná paní.. řeší se to nějakou žádostí nebo čím..?font-family:Arial;color:black">Snad pro ten předmět v letním semestru už bude více termínů a ne zrovna v pátek kdy mi to nejvíc nevyhovuje..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sulfan*
hodnocení

0x

Cvičení jsou povinná, ale většinou je možnost přehození na jiný termín. Podmínkou bývá domluva s vaším současným a jiným potenciálním cvičícím. Oba na to stačí upozornit a neměl by být problém.

doplněno 29.08.11 15:57:

aha pardon, zapomněl jsem přečíst, že na cvičení máte dostupný jen jeden termín - ptala jste se na studijním, jestli se toto cvičení neotevírá třeba pro podobný obor v jiný čas?

peggynaa
hodnocení

Neotevírá:( Probíhá to jen ten jediný termín v pátek 11.30-13 přednáška a 13:15 - 13:59 Cvičení.. nikdy jindy :( Na tu druhou školu to nestihnu na 14:15, ale až tak 16:25 když nebude žádný problém s dopravou... snad v letním semestru to bude volnější a nebudu tam mít zase něco co se bude vyučovat jen v pátek odpoledne:( Jenže jestli mi vůbec to dálkové povolí když to nebudu stíhat, navíc ten rozvrh z dálkového si nedělám ale dostávám, a jestli tam bude nějaké cviko hned od 14:15...a nebudu to stíhat, tak mi nedají možnost to studovat? Učivo bych doma dohnala, mám přítele na stejném dálkovém oboru...

Prostě jsem si dala 2 výšky, na jedné jsem na koleji celý týden a plánovala jsem že každý pátek když pojedu domů, tak si po cestě ještě zajedu na to dálkové, s tím že si na prezenčním do rozvrhu na ten pátek nedám žádný předmět nebo jen ráno, ale nepočítala jsem s tím že nebude jiná možnost termínu...a předměty mají trochu podobný charakter, takže jsem to chtěla zkusit.. a hodně mě to teď štve když už s tím bylo dost vyřizování a plánování, rozhodování..

gara2
hodnocení

0x

Sorry za OT, ale ja stejne obdivuji lidi, kteri zvladaji (uspesne) studovat 2 VS zaroven. Co ja si pamatuji, tak jsem mel plno prace i jen na jedne skole :) (hlavne kvuli tomu, ze jsem se tam chtel neco skutecne naucit a odnest si do praxe i nejake poznatky navic + prace na ziskani nejakych tech penez na aslespon skromnou obzivu pocas studii).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]