Nejste přihlášen/a.
Cvičení jsou povinná, ale většinou je možnost přehození na jiný termín. Podmínkou bývá domluva s vaším současným a jiným potenciálním cvičícím. Oba na to stačí upozornit a neměl by být problém.
doplněno 29.08.11 15:57:aha pardon, zapomněl jsem přečíst, že na cvičení máte dostupný jen jeden termín - ptala jste se na studijním, jestli se toto cvičení neotevírá třeba pro podobný obor v jiný čas?
Neotevírá Probíhá to jen ten jediný termín v pátek 11.30-13 přednáška a 13:15 - 13:59 Cvičení.. nikdy jindy
Na tu druhou školu to nestihnu na 14:15, ale až tak 16:25 když nebude žádný problém s dopravou... snad v letním semestru to bude volnější a nebudu tam mít zase něco co se bude vyučovat jen v pátek odpoledne
Jenže jestli mi vůbec to dálkové povolí když to nebudu stíhat, navíc ten rozvrh z dálkového si nedělám ale dostávám, a jestli tam bude nějaké cviko hned od 14:15...a nebudu to stíhat, tak mi nedají možnost to studovat? Učivo bych doma dohnala, mám přítele na stejném dálkovém oboru...
Prostě jsem si dala 2 výšky, na jedné jsem na koleji celý týden a plánovala jsem že každý pátek když pojedu domů, tak si po cestě ještě zajedu na to dálkové, s tím že si na prezenčním do rozvrhu na ten pátek nedám žádný předmět nebo jen ráno, ale nepočítala jsem s tím že nebude jiná možnost termínu...a předměty mají trochu podobný charakter, takže jsem to chtěla zkusit.. a hodně mě to teď štve když už s tím bylo dost vyřizování a plánování, rozhodování..
Sorry za OT, ale ja stejne obdivuji lidi, kteri zvladaji (uspesne) studovat 2 VS zaroven. Co ja si pamatuji, tak jsem mel plno prace i jen na jedne skole (hlavne kvuli tomu, ze jsem se tam chtel neco skutecne naucit a odnest si do praxe i nejake poznatky navic + prace na ziskani nejakych tech penez na aslespon skromnou obzivu pocas studii).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.