Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Designér interiérů - jakou školu vybrat

Od: matesss* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit kam jít na střední školu. Jednou bych chtěl být designér interiérů láká mě vybavovaní bytů ladění barev apod. takže by jsem potreboval poradit kam jit jsem z Hořic což je mezi hradcem a jičínem mám to asi 25 minut do jicina a 30 minut do hradce králové ta škola může být poblíž abych dojižděl a dal by se zařídit i intr takže prosim poslijte co nejvíce návrhů. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co treba tahle: http://www.hnn.cz/

Maji obor DESIGN INTERIERU

matessss

seš moc hodnej ta škola vypadá suprově fakkkt moc dobrýý už jen abych dokázal ty talentový zkoužky ale diki moc

matesss*
hodnocení

je tu velikej problém ta škola je fakt super ae ten muj obor nábytkářsví nebere zrovna studenty v tom roce co potrebuju

matesss*
hodnocení

jeste jsem zapomel dodat prosim navrhy posiljte na mail můžete i sem ale na mail to bu lepšíí! a ještě jedna dost důležitá věc k té škole všechny předěty se dají přežít ale nesnášímmmmm Tělocvik je mi uplne jedno na jakou skolu pujdu hlavne at je tam co nejméne tělocviku nejlépe vůbec ale to asi ani nejde že?

hodnocení

0x

Studuj jakoukoliv střední školu, která směřuje k tvým plánům. Asi nejblíž máš pražskou SUPŠku, ale ta je odjakživa plná. Jsem jejím absolventem a mohu říci, že to ještě nic moc neznamená. Je to jen o razítku. Ostatní je stejně na tobě. Vol tedy stavební průmku v místě, pokud možno spojenou s výpočetkou, ta ti dává široké pole působnosti a eventuáně se pak věnuj skutečnému studiu dezénu na vyšší úrovni. Ono to stejně nakonec není o razíkách, ale o tom, co opravdu chceš a umíš dělat...

matesss*
hodnocení

když je ta pražská škola porad plná tak jak ses tam dostal ty a ostatníí to je asi jen pro boháče a dost chytrý lidi ne? mno a nevíte o nejaký škole nejaký podobný jako je www.hnn.cz blíž než praha? a co by ste me rekli na jazykovej gympl v HK a pak na vejšku do prahy nebo do liberce co?

No, jak bych ti to nejjednodušeji vysvětlil. Nedostal jsem se na tu školu penězmi... Ty, jak soudím z tvého vyjádření, bys neměl šanci. A obávám se, že ani s penězma... Jdi dělat cokoliv kam tě vezmou, snad pobereš rozum a pochopíš, že cesta za vidinou vyžaduje také kus práce... což ti nějak moc asi nevoní.

matesss*
hodnocení

vubec jsem to nemyslel jako že ses tam dostal penězmi to si špatně pochopil já myslel jako že ta skola je treba drahá nebo tak něco a jak myslíš že mě to nevoní?

jabraka*
hodnocení

0x

Na přípravu studentů na humanitní,tedy i umělecké obory,je určeno gymnazium.Pokud bys ho dokončil,bude se ti lépe rozhodovat.Budou i nové možnosti.Souhlasím se Strejcem,že nezáleží až tak mnoho na škole,kterou dokončíš,důležité je,prosadit se pak v praxi.

JABRAKA

matesss*
hodnocení

když je ta pražská škola porad plná tak jak ses tam dostal ty a ostatníí to je asi jen pro boháče a dost chytrý lidi ne? mno a nevíte o nejaký škole nejaký podobný jako je www.hnn.cz blíž než praha? a co by ste me rekli na jazykovej gympl v HK a pak na vejšku do prahy nebo do liberce co?
výtka
Upozornění od sys strejc 11. 09. 2008 15:03:02

Neopakuj se!

Jednoznacne ANO. Jazyky je asi to nejlepsi, co pro sebe muzes udelat.

matesss*
11.09.08 17:18
hodnocení

jj dobře

matesss*
hodnocení

tak co lidi radte dal nejaké školy abych se venoval už co nejdrive designeru interieru nebo neco proste me reknete o soukromým jazykovým gymplu v HK jakej je a tak vsechno me povezte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]