Nejste přihlášen/a.
Slyšela jsem, že se dyslexie, dysortografie a všechny ty dys..., mohou s dospíváním dítěte zlepšit. Nemá s tím někdo z vás zkušenosti? Dík!![:) :)]()
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
zwiki*
0x
Ahoj,můj syn byl dyslektik.Museli jsme si koupit odbornou literatůru a z ní ho učit.Pravidelně,denně aspoň půl hodiny.Chodili jsme do psychologické poradny,kde se taky podroboval zkouškám.Pravidelným zkoušením a učením se syn zlepšil a dnes,kdy mu je skoro 18 let nemá po dyslexii památky.Učí se dobře.Říká se,že dyslektici jsou pak chytří lidé,jak jsem se pak dočetl v literatůře byli to známí literáti i vědci.Hodně trpělivosti a hezké dny.
Chce to trpělivost, odbornou radu a nejenom od jednoho, protože přístupy a metody se dost různí a na každýho funguje něco jinýho, chce to vyzkoušet, i drobné rady sou dobrý. Dávat dítěti lásku, ale opravdovou, mít na něj vždy čas, vrátí se vám to. Prostudovat nějakou literaturu, podiskutovat s ostatními rodiči, jsou různá setkání nebo letní tábory. Možností je fakt dost.
Přeji hezké dny a trpělivost
.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dysortografie
- S čím je způsobený můj problém s učením?
- 13 let vs dyslekcie, dysortografie
- Hrůza vás poslouchat
- Pedagogicko-psychologická poradna.
- Stížnost - pedagogicko-psychologická poradna
- Může mi to učitelka udělat?
- Škola a její vyjímky
- Výběr střední školy - průměr 2,6
- Přišla jsem do třídy kde jsou samí zlobivci
- Inteligence partnera a vztah
- Jak řešit vztah matka vs. syn
- Čeština na poradně
- Obědnávka nebo objednávka?
- Základní (ne)znalost češtiny
- Má přejít do dyslektické třídy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]