Nejste přihlášen/a.
Kdyby jste měli tu možnost jít studovat jakoukoliv školu (střednní), jaká by to byla? Letos si budu dávat přijímačky a nevím kam, tak abych měla nějaké inspirace Piště aj názory
Já mám vystudovanou ekonomku střední a ekonomku vysokou. A neměnila bych. Troufám si říct, že ve svém oboru jsem "odborníkem", a navíc mi obě školy poskytly dosatečný rozsah "všeobecných" znalostí. Někdo může namítnout, že ekonomů je všude mraky, já jsem v pohodě vystudovala, našla si práci a na konci září opět nastupuju do školy
Kdybych měl možnost jakoukoliv, tak bych chtěl školu nájemných vrahů. To je totiž trvale žádané a skvěle placené povolání.
Páni, to by byla krása. Dostanete složku, tam fotka oběti, adresa domů a do zaměstnání, k tomu záloha ve výši 50% ceny a jde se do akce. Krásné povolání, taková uklízečka, není-liž pravda
Kdybych si měla vybrat jakoukoliv střední školu, vybrala bych si tu, která má dobré uplatnění absolventů na VŠ nebo na trhu práce a která by mě bavila. Za sebe říkám, že bych šla znova na zdrávku. NEJSEM SESTŘIČKA! Prosím celý svět, aby si uvědomil, že na zdrávce se učí i jiné obory! Děkuji :D
Záleží na tom, co tě baví, jaké máš zájmy. Pokud máš ráda zvířata, můžeš na střední veterinární a dál pak třeba na vysokou. Pokud tě baví malovat, tak na uměleckou průmyslovku, atd... Možností je spousta. Kdybych si já měla dneskavybrat, tak bych šla dělat se dřevem. Voní mi, dobře se s ním pracuje a člověk má dobrý pocit z toho, že něco krásného vytvořil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.