Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co uvést do vstupního dotazníku?

Od: twistr* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Nastupuji do nového zaměstnání a nyní mám vyplňovat kolonku ohledně dosaženého vzdělání. Ze základní školy v 5té třídě jsem přestoupila na gymnázium. Tam jsem strávila 4 roky. Kvůli stěhování jsem znova přestoupila na střední školu v jiném městě. Tu jsem ale nedokončila,chyběl mi jeden rok. Takže mám uvádět vzdělání jako základní?Navíc nemám žádné vysvědčení, které se díky častému stěhováni ztratilo.Tak děkuji za radu.Myslím že pondělní vysvětlování u zaměstnavatele bude poněkud trapné.Děkuji všeem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pebuje*
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud jste střední školu nedokončila, tak máte základní vzdělání. Ohledně toho vysvědčení, asi by neškodilo si zažádat o kopii /toho ze základky, alespoň z posledního ročníku - mělo by to být v archivu/, no a taky bych zkusila sehnat kopie vysvědčení z té nedokončené střední školy /abyste měla alespoň nějaký papír, jaké předměty jste se učila/... Zaměstnavateli to asi vysvětlíte / protože předpokládám, že se hlásíte na místo, kde ukončené středoškolské vzdělání nepožadují/.

hankauk*
hodnocení

3x

Bohužel, pouze základní. Nebo... neukončené střední?! Zaměstnavateli to vysvětlíte v pohodě. A být vámi, dodělám si maturitu. Po večerech to zvládnete. Moje bývalá kolegyně takto studovala s dvěma malými dětmi a zvládla to bravurně. Její manžel ji o pár let následoval a letos odmaturoval. :)

pebuje*

Souhlasím s Vámi, být na místě tazatelky, tak bych se pokusila si vzdělání doplnit, nikdy nemůže vědět, kdy se jí to bude hodit.

dzordz*
hodnocení

0x

Ano, odpovídající ročníky víceletých gymnázií se považují za základní vzdělání. Jak říkáte, na střední vám chyběl ten jeden rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]