Nejste přihlášen/a.
Hledám na netu, narazil jsem na několik překladačů a dle mne, každej nějak blne. Zadám např. větu: Budu zde dlouho a přeloží to:Ich werde hier sein ( kde je slovíčko d l o u h o?) Prosím pouze o vámi odzkoušený kvalitní překladač - stahnout grátis , jinak nemám zájem. díky
Já jsem tedy zpokojená s Google překladačem. Překládala jsem z češtiny do italštiny a lidé mi vždy rozuměli a já jim také. Jinak GP přeložil budu zde dlouho jako: Ich werde hier lang sein ...
Zde máš dlouhý seznam překladačů ohodnocených. Jinak ti já nepomůžu
Cože? Kvalitní online překladač? Děláte si snad srandu?
Žádný není kvalitní, nevím teda jak v jiných jazycích, ale v němčině teda rozhodně ne! Překladač neřeší žádné členy, pády, skloňování, slovoslet. Prostě jak to napíšeš, tak to přeloží.
Měl jsem možnost vyzkoušet i program, který není zrovna levný, ale od google se stejně moc nelišil...
Dobrý den. Pokud potřebujete skutečně kvalitně přeložit nějaký text do němčiny a jedná se pouze o jednorázový požadavek, tedy pouze o jeden překlad, tak než investoval do softwarových překladačů, tak bych překlad svěřil nějakému kamarádovi, nebo i odborné firmě, která se specializuje na překlady. Grátis se toho moc nenajde v kvalitě, kterou požadujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.