Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česko německý a něm.český překladač vět

Od: york* odpovědí: 6 změna:

Hledám na netu, narazil jsem na několik překladačů a dle mne, každej nějak blne. Zadám např. větu: Budu zde dlouho a přeloží to:Ich werde hier sein ( kde je slovíčko d l o u h o?) Prosím pouze o vámi odzkoušený kvalitní překladač - stahnout grátis , jinak nemám zájem. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verkaberka15*
hodnocení

1x

Já jsem tedy zpokojená s Google překladačem. Překládala jsem z češtiny do italštiny a lidé mi vždy rozuměli a já jim také. Jinak GP přeložil budu zde dlouho jako: Ich werde hier lang sein ...
Zde máš dlouhý seznam překladačů ohodnocených. Jinak ti já nepomůžu *afro*

fibo
hodnocení

0x

Jasně že Google to umí zadarmo nejlíp: http://sux.cz/ff44

mrnousek*
hodnocení

0x

Překladač Google

Překlady a překla/...

Překladač textu

Tyhlety tři jsem našla na webu, nejlepší mi přišel Google, ale dobré jsou všechny. ;)

stasek
hodnocení

0x

Cože? Kvalitní online překladač? Děláte si snad srandu?

Žádný není kvalitní, nevím teda jak v jiných jazycích, ale v němčině teda rozhodně ne! Překladač neřeší žádné členy, pády, skloňování, slovoslet. Prostě jak to napíšeš, tak to přeloží.

Měl jsem možnost vyzkoušet i program, který není zrovna levný, ale od google se stejně moc nelišil...

leela*
hodnocení

0x

Nevím jak ostatní, ale já moc Google překladači nevěřím. Kolikrát jsem si překládala něco do angličtiny a kolikrát mi vyšly samé kraviny. Takže pochybuju, že zadarmo se na internetu sežene nějaký kvalitní překladač.

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud potřebujete skutečně kvalitně přeložit nějaký text do němčiny a jedná se pouze o jednorázový požadavek, tedy pouze o jeden překlad, tak než investoval do softwarových překladačů, tak bych překlad svěřil nějakému kamarádovi, nebo i odborné firmě, která se specializuje na překlady. Grátis se toho moc nenajde v kvalitě, kterou požadujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]