Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV vs nový mladý učitel - stres pro mě

Od: velvers odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby na střední škole vedl hodiny TV ve třídě plné skoro dospělých holek mladý učitel. K nám nastoupil nový a hodně mě to stresuje, mám pře těmito hodinami deprese z toho, že tam musím jít a cvičit před ním. Děkuji moc za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Má-li k tomu kvalifikaci, je to v naprostém pořádku. Zahoď stud stejně jako při návštěvě mladého lékaře...

hodnocení

2x

Myslím, že daleko horší je to pro toho učitele. Vzájemě se respektujte a vše bude ok.

dusatka*
hodnocení

2x

Ano, není žádný důvod, proč by to tak být nemohlo.

martina30*
hodnocení

1x

A není to proto,že k němu něco cítíš.Jinak mladej učitel určitě bude dobrej uvidíš.

al*

Jo, taky si myslím, že jí není lhostejný, jinak by netrojčila...

justyna*
hodnocení

1x

Hod to za hlavu.V životě budeš mít daleko obtížnější situace než řešit učitele.Prostě cvič a nemysli na to.O ni přece nejde! Hodně štěstí!:)

kikischka*
hodnocení

0x

taky máme mladýho.. škoda že neučí nás...je to takovej meďánek...naopak by nás s ním tělák bavil daleko víc;);)

mata*
hodnocení

0x

A u nás se zas holky na studentské radě snažily prosadit, aby je jeden profesor na TV učil xD. Jestli ti to vadí, tak na tělák vůbec nechoď :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]